Ayrancılarda Üçü Bir Arada Açılış

İzmirin Torbalı ilçesindeki Ayrancılarda, inşa edilen Neşet Ertaş Çok Amaçlı Düğün Salonu ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı düzenlenen bir törenle resmen hizmete açıldı.

Ayrancılarda Üçü Bir Arada Açılış
  • 23 Ekim 2018, Salı 11:59
İzmirin Torbalı ilçesindeki Ayrancılarda, inşa edilen Neşet Ertaş Çok Amaçlı Düğün Salonu ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı düzenlenen bir törenle resmen hizmete açıldı.
Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesinde, Neşet Ertaş Çok Amaçlı Düğün Salonu ve 15 Temmuz Şehitler Meydanında çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bir açılış töreni düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreni, İnönü Mahallesinde yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitleri Meydanında yapıldı.
Törende konuşmasının önemli bir kısmını Ayrancılarda yapılan hizmetlere ayıran Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2014ten beri; eğitim, sağlık, ulaşım ve belediyecilikte merkezi hükümetle el ele vererek iki Torbalıyı kat büyüttüklerini vurguladı.

Başkan Görmez yatırımları anlattı
Görmez, Torbalı Ayrancılardan başlar dedik. Bizim için Ayrancılar Kuşçuburundan Yeşilköye; Pancardan Demirciköye kadar Yazıbaşını da kapsayan Torbalının üçte biri büyüklüğünde bir koordinasyon bölgesidir. Bu bölge biz gelmeden önce kaderine terk edilmişti. Vatandaşlar muhattap bulamıyorlardı. Göreve gelir gelmez Ayrancılar koordinasyon bölgemizi kurduk. Sorunları ve talepleri belirleyip çözüm konusunda çalışmalara başladık. Pancar ve Yazıbaşında imar sorununu çözdük. Ayrancılara yeni belediye hizmet binamızı yaptık. Yeni Fen İşleri garajını yaptık ve taşıdık. Suyun başına yeni bir sosyal kültürel alan kazandırdık. Bu alanda Yörük şenlikleri düzenliyoruz. Ayrancılar spor kulübü ve Yörük Kültürü Derneğine imkanlarımız ölçüsünde destek olduk. Pancara bir yazlık düğün alanı yaptık. Bölgemizdeki tüm camilerin ihtiyaçlarını karşıladık. Bölgemize üç adet pazar kazandırdık. Göztepe Spor Kulübümüze değerli vekilimizin katkılarıyla Pancarda oldukça geniş bir alan tahsis ettik diyerek bazı yatırımları anlattı.

Atilla Kaya: Torbalıya 500 milyon yatırım yaptık
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Torbalıya yaptığı tüm hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmeze teşekkür ederek başladığı konuşmasında, son 4,5 yılda Torbalıya çok ciddi hizmetler yapıldığını vurguladı. Bu hizmetlerin yatırım tutarının 500 milyon olduğunu belirten Kaya, Torbalıya Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetten daha fazlasını son 4,5 yılda gerçekleştirmiş olduk. İşte AK Partili belediyemizin yaptıkları ortaya. Bunları sizler istediniz biz de yaptık. 2014-2019 yılları arasında CHP, Ayrancılara bir çivi bile çakmadı. Ne büyükşehir, ne de o zamanın Torbalı Belediyesi bu bölge için kılını kıpırdatmadı. Ayrancılarda 2014ün sonuna kadar sadece dört tane okul vardı. Şuan yeni inşaatı bitenlerle birlikte Ayrancılarda 13 okula ulaşılıyor. İki okul da ihaleye çıkıyor; toplam 15 okul. Dört okul nerede 15 okul nerede? O dönemin CHPli Torbalı Belediye Başkanı bu bölgeye okul yapılmasını engellemek adına her şeyi yaptı. Kendi ilçelerindeki çocukların eğitimini engellediler. O dönem Torbalının çok önemli yatırımları kaçırdığı bir dönem oldu. Bizler siyaseti eser siyaseti olarak görüyoruz ve bu uğurda belediye başkanımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Ayrancılar, Yazıbaşı ve Kuşçuburun bölgesine yaptığımız yatırımın tutarı 150 milyona ulaştı. Elbette bunlar Ayrancılara az; çünkü sizler her zaman bize destek çıktınız. Destek verdiğiniz için de cezalandırıldınız dedi.
Törene katılanlar açılış kurdelesini kestikten sonra hizmete giren Neşat Ertaş Düğün Sarayı ile Barış Manço Caddesini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Açılışa ayrıca Başkan Görmez ve Atilla Kayanın yanı sıra İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar, MHP İlçe Başkanı Muhammed Oral, eski Ayrancılar Belediye Başkanı Ahmet Özkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık