Aydında Ayın Şoförüne Ödülünü Çandıroğlu Verdi

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü, bu ay İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu verdi.

Aydında Ayın Şoförüne Ödülünü Çandıroğlu Verdi
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 11:50
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü, bu ay İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu verdi.
Aydın Son Durak Tesislerinde düzenlenen ayın şoförü ödülünün bu ayki konuğu Aydın İl Milli eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu oldu. Aydında Haziran ayının şoförü seçilen Abdican Altay ödülünü Çandıroğlunun elinden aldı. Çandıroğlu, Abdican Altayı tebrik ederek, plaket ve küçük altın ödülünü takdim etti.
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Geleneksel olarak yapmış olduğumuz bu ödül törenimizin 35incisini veriyoruz. Bu ödül törenini hep birlikte yapıyoruz. Bu ayki misafirimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu. Ülkemiz için geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine olan katkılarından dolayı kendilerine tüm milli eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğluda, eğitimin hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu belirterek kooperatifin bu süreçte hassasiyet göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Şoförlük bizim aile mesleğimizdir ve ayrıca E sınıfı ehliyet sahibiyim. Bu ayın şoförü Abdican Altay arkadaşımızı tebrik ediyorum. Eskiden yollar tek şeritliydi. Çocuklarımıza eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı anlattığımızda onların inanası gelmiyor. Yeni neslin her yönüyle yeni Türkiyeye sahip çıkması kanaatindeyiz. Şoförlükten ziyade bu tarafı daha çok önem arz ediyor. Yapılan işler hiç ucuz işler değil. Köklü bir değişim var. Ve bu değişimi yeni nesle iyi anlatmak için çalışmalıyız” dedi.
Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, “İl Milli Eğitim Müdürümüzün bizlere değer verip buraya gelmesi bizim için çok önemli. Eğitimlerimizde kendilerinin desteğini her zaman hissediyoruz. Bizim kooperatifimiz bu eğitimlere çok önem veriyor. Abdican kardeşimiz de bu mesleğin içinden gelen bir ailenin çocuğu. Kendisini tebrik ediyorum ve böyle devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık