Aydında Ayın Şoförüne Ödülünü Bozkurt Verdi

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü, bu ay Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt verdi.

Aydında Ayın Şoförüne Ödülünü Bozkurt Verdi
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 8:49
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü, bu ay Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt verdi.
Aydın Son Durak Tesislerinde düzenlenen ayın şoförü ödülünün bu ayki konuğu Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt oldu. Aydında Temmuz ayının şoförü seçilen Osman Vurankaya ödülünü Bozkurtun elinden aldı. Bozkurt, Osman Vurankayayı tebrik ederek, plaket ve küçük altın ödülünü takdim etti.
Ayın şoförü seçilen Vurankayayı tebrik eden 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “35inci ödülümüzü bu ay verdik. İnşallah uzun yıllar bu ödülü vermeye devam edeceğiz. Aldığımız geri dönüşümlere baktığımızda gerçekten güzel bir iş yaptığımızın gördük. Kooperatif olarak bunun onurunu yaşıyoruz” dedi.
Şoförlük mesleğinin kolay olmadığını vurgulayan Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, “Özellikle toplu taşıma araçlarında şoförlük yapmak çok önemli. Halkla iç içe oldukları için sıkıntılar çok fazla oluyor. Aydın gibi sıcak bir yerde trafik problemi de fazla. Girdiğiniz diyaloglarda halkın teveccühünü kazanmanız gerekiyor. Ayın şoförü seçildiğinize göre vatandaşlarla iyi iletişim kuruyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, vatandaşlardan şikayet getirmeyen takdirini kazanan halk otobüsü şoförü Osman Vurankayayı tebrik etti.
Son Durak Tesislerinde düzenlenen törene Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Baro Yönetim Kurulu üyesi Rabia Altuntaş Çiftçi, Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif üyeleri ve şoförler katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık