Aydın Şehiriçi Şoförleri Eski Başkan Aldemiri Unutmadı

Aydın Özel Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Aydının eski belediye başkanlarından Av. Cevat Aldemir anısına pilav hayrı yaptı.

Aydın Şehiriçi Şoförleri Eski Başkan Aldemiri Unutmadı
  • 05 Ekim 2018, Cuma 15:25
Aydın Özel Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Aydının eski belediye başkanlarından Av. Cevat Aldemir anısına pilav hayrı yaptı.
Aydın Bey Camii önünde yapılan pilav hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Aydın Özel Şehiriçi Halk Kooperatifi başkanı Okan Yalçın, Aydının eski belediye başkanlarından olan Cevat Aldemirin 1989 yılında göreve geldiğinde toplu taşımacılığı meclisten geçirerek, ekmek kapılarını araladığını belirtti.
Başkan Yalçın bu hayır vesilesi ile dün Batmanda şehit dişen 7 kahraman askerimizi ve tüm şehitleri rahmet ve saygı ile andığını belirterek, “Merhum Belediye Başkanımız Av.Cevat Aldemir 1989 yılında göreve geldiğinde şehiriçi toplu taşımacılığını meclisten geçirip ekmek kapımızı açmıştır. Meclis kararını onaylayan yine aramızdan ayrılalı 15 yıl olan merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlunuda rahmet ile anıyoruz, ruhları şad olsun. Tabiplerimize yapılan şiddeti kınıyor en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Yapılan bu hayırların ve duaların kabul olması dileğimiz ile katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.
Pilav hayrına Aydın Özel Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, demokrat partili eski ve yeni yöneticiler, şoför esnafı ve vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık