Aydın Büyükşehir Çobanlar Mahallesinde Çevre Temizliği Yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Nazilli ilçesi Çobanlar Mahallesinde ekipler çevre temizliği yaptı.

Aydın Büyükşehir Çobanlar Mahallesinde Çevre Temizliği Yaptı
  • 16 Ekim 2018, Salı 10:57
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Nazilli ilçesi Çobanlar Mahallesinde ekipler çevre temizliği yaptı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Çobanlar Mahallesinde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çevre temizliği çalışmaları kapsamında yol kenarındaki yabani otlar kesilirken, ağaç bakım ve budama, sokak süpürme ve yıkama işlemi yapıldı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin bakım ve budama çalışmalarının ardından oluşan kuru ağaç dalları ve yapraklar temizlik işleri personeli tarafından kaldırılarak çevri kirliliğinin önüne geçildi. Çalışmaları dikkatle takip eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirerek başkan Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir personeline teşekkür etti.
Ayrıca vatandaşların talebi üzerine Hacı Ahmet Caner Camiinin bahçesinde Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından peyzaj çalışması gerçekleştirildi. Yapılan peyzaj düzenleme çalışmasına tam not veren vatandaşlar, Çobanlar Mahalle Muhtarı Metin Çoban ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çobanlar Mahallesinde gerekli tüm çalışmaları yaptığını söyleyen muhtar Metin Çoban, başkan Özlem Çerçioğluna teşekkür etti. Mahallede yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Çoban, “ Büyükşehir belediyesinden mahallemizde temizlik çalışması talebinde bulunduk, ertesi gün mahallemize geldiler ve istediğimiz temizlik çalışması ekipler tarafından yapıldı. Mahalle içi sokaklar süpürüldü ve yıkandı. Su depoları temizlendi. Özlem başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık