Avrupa Şampiyonu Olan Sümeyye Aydını Gururlandırdı

Nazilli Belediyesporun sporcusu Sümeyye Kentli Polonyoda düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu

Avrupa Şampiyonu Olan Sümeyye Aydını Gururlandırdı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 9:19
Nazilli Belediyesporun sporcusu Sümeyye Kentli Polonyoda düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu
Polonyanın ev sahipliği yaptığı Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasının 2. Günün sonunda piste çıkan 53 kilo da yarışan Nazilli Belediyesporun sporcusu Sümeyye Kentli koparmada 83 kilo, silkmede 106 kilo toplamda ise 189 kiloluk derecesiyle 3 altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Kentli, istiklal Marşımızı Polonyanın Zamosc kentinde coşkuyla okuttu. Müsabakanın ardından İstiklal Marşını okutmanın onurunu yaşayan Aydın Nazillili sporcu Sümeyye Kentli, coşkusunu Milli Takım antrenörleri ve Türkiye Halter Federasyonu başkanıyla paylaştı.
“Ramazan Kara ve İsa Güngör Avrupa 3.sü”
62 kilo da mücadele eden Ramazan Kara, koparmada 117 kilo ile beşinci, silkmede 150 kilo ile dördüncü, toplamda ise 267 kiloluk derecesiyle bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu. Aynı kiloda yarışan İsa Güngör ise koparmada 120 kilo ile bronz, silkmede 140 kilo ile yedinci toplamda ise 260 kiloluk derecesiyle Avrupa üçüncüsü oldu. Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasının ikinci gününde milliler toplamda 4 altın, 3 gümüş, 3 bronz olmak üzere 10 madalya kazandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık