Aü Sosyal Medyada En İyiler Arasında

Akdeniz Üniversitesi (AÜ), SocialBrandsın yayımladığı BoomSocial endeksinde en iyi 100 marka arasında yer alma başarısını gösterdi.

Aü Sosyal Medyada En İyiler Arasında
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 14:45
Akdeniz Üniversitesi (AÜ), SocialBrandsın yayımladığı BoomSocial endeksinde en iyi 100 marka arasında yer alma başarısını gösterdi.
SocialBrandsın Eylül ayı içerisinde Facebook, Twitter ve Instagramda yaptığı araştırmada 31 bin 178 hesabın incelemesi sonucunda Akdeniz Üniversitesi en iyi 100 marka içerisinde yer aldı. Türkiyede 17 ana sektör içerisinde pek çok önemli markayı da geride bırakan Akdeniz Üniversitesi, Twitterda üniversiteler kategorisinde de 1. sırada yer aldı.
Markaların sosyal medya performansına göre sıralayan SocialBrandsın eğitim sektörü üniversiteler kategorisinde bir çok Üniversiteyi geride bırakarak Twitterda 1. Facebookda 21. Instagramda 26. sıraya yerleşen Akdeniz Üniversitesi, eğitim kalitesinin yanında sosyal medyada da başarısını gösterdi.
Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarından üniversite ile ilgili haberler, duyurular, etkinlikler, fotoğraf ve videolar günün her saati anında paylaşılıyor.
Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Öğretim Görevlisi Fatma Yiğit Açıkgöz, “Akdeniz Üniversitesi her gün başarı grafiğini yükselten Türkiyenin önde gelen üniversitelerinden. Üniversitemizin başarılarını da kamuoyuna duyurmak son derece önemli. Bu nokta da sosyal medya hedef kitleye ulaşmanın en hızlı ve etkin yolu. Basın ve Halkla İlişkiler birimi olarak sosyal medyanın gücünün farkındayız ve bu mecraları aktif bir şekilde kullanıyoruz. Sosyal medya aracılığıyla öğrencilerimizle ve takipçilerimizle çok güzel bir iletişim halindeyiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık