Ato Heyetinden Sağlık Bakanı Kocaya Ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki heyet, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı ziyaret etti.

Ato Heyetinden Sağlık Bakanı Kocaya Ziyaret
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 10:27
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki heyet, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı ziyaret etti.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki ATO heyeti, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı ziyaret etti. Sağlık sektöründe faaliyet gösteren ATO Meclis üyeleri, ziyaret sırasında sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdiler. Yeni görevinden dolayı Bakan Kocayı tebrik eden Baran, beraberindeki heyeti tanıtarak sağlık sektöründe hizmet veren ATO Meclis üyelerinin sorunlarını dile getirmek istediklerini söyledi. Baran, Kocaya ATO üyelerinin sağlık sektörüne ilişkin sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren bir dosya sundu. Dosyada ATOnun 3 Nolu Tıbbi Cihaz Hizmetleri Meslek Komitesi, 56 Nolu Sağlık Hizmetleri Meslek Komitesi ile 66 Nolu Gözlükçülük ve Fotoğrafçılık Hizmetleri Meslek Komitesinin SUT sistemi ile ilgili yaşanan sorunlar, 56 Nolu Sağlık Hizmetleri Meslek Komitesinin işitme merkezi sayısındaki artış, 43 Nolu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi ile 34 Nolu Hurdacılık ve Geri Dönüşüm Meslek Komitesinin emeklilik için yıpranma payının sektörlere göre güncellenmesi, 66 Nolu Gözlükçülük ve Fotoğrafçılık Hizmetleri Meslek Komitesinin optik sektöründe kayıt dışı satışların olumsuz etkileri ve eğitim çağındaki çocuklar için göz tembelliği teşhisinin önemi, 56 Nolu Sağlık Hizmetleri Meslek Komitesinin tıbbi atık bertaraf ücretleri, 23 Nolu Aktarlar ve Çiçekçiler Meslek Komitesinin hastanelere çiçek kabul edilmemesi konularına ilişkin tespitleri ve çözüm önerileri yer aldı.
ATO heyetinin taleplerini dinleyerek notlar alan Koca, dile getirilen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, sağlık turizmi alanında yapacakları çalışmalardan da söz etti.
Barana ziyareti sırasında ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yılmaz ve Temel Aktay, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ali Yılmaz ve Edip Balcı, ATO Meclis Üyeleri Adnan Erdoğan, Ahmet Sarıbay, Emin Karpuzcu, Erkin Delikanlı, İlker Savan, Kürşad Ramazan Özdemir, Necmettin Din, Neşet Şengün, Raşit Mandıroğlu ve Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS) Başkanı Metin Demir eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık