Ato Başkanı Baranın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin Türk milletinin eşsiz direnişiyle önlendiğini belirterek, 15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız. Bu topraklarda son nefes verilmeden hiçbir ihanet şebekesi birlik ve beraberliğimizi bozamaz, vatanımızı ve bayrağımızı teslim alamaz dedi.

Ato Başkanı Baranın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
  • 14 Temmuz 2018, Cumartesi 10:20
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin Türk milletinin eşsiz direnişiyle önlendiğini belirterek, 15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız. Bu topraklarda son nefes verilmeden hiçbir ihanet şebekesi birlik ve beraberliğimizi bozamaz, vatanımızı ve bayrağımızı teslim alamaz dedi.
ATO Başkanı Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin darbeyi önlemek için uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısına silahsız çıktığını söyledi. 15 Temmuz direnişinde 250 demokrasi kahramanının şehit, 2 bin 196 vatandaşın da yaralanarak gazi olduğunu hatırlatan Baran, Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak ve darbeye karşı durmak için şehit düşen demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın ifadelerini kullandı.

15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız
15 Temmuzda omuz omuza mücadele veren Türk milletinin birbiriyle kenetlendiğini ve devletin daha da güçlendiğini vurgulayan Baran, şunları kaydetti:
15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız. Bu topraklarda son nefes verilmeden hiçbir ihanet şebekesi birlik ve beraberliğimizi bozamaz, vatanımızı ve bayrağımızı teslim alamaz. FETÖ 15 Temmuz gecesi sadece milli iradeyi değil ekonomimizi de hedef almıştı ancak hevesi kursağında kaldı. 16 Temmuz sabahı hem devletimiz hem de ekonomimiz dimdik ayaktaydı. Ekonomimizin ne kadar sağlam temeller üzerine oturtulduğu 16 Temmuz sabahı net bir şekilde görüldü. İçimizdeki hainleri temizlemiş bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.

Önemli dersler çıkardık
Baran, Türkiyedeki tüm kesimlerin 15 Temmuzdan önemli dersler çıkardığına dikkat çekerek, Devletimizin, ordumuzun içine sızmış teröristler, 15 Temmuzda milletimize ve devletimize kastedenler, parti ayrımı yapmadı. FETÖ vatandaşa kurşun sıkarken, bomba atarken partisine bakmadı, siyasi görüşüne, memleketine, mezhebine, meşrebine, inancına bakmadı. Vatandaşımız da hangi siyasi görüşten olursa olsun yekvücut bu FETÖcü hainlerin karşısında dimdik durdu, millet olmanın ne demek olduğunu bütün dünyaya gösterdi. Biz 15 Temmuzla birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha anladık. Çanakkale ruhunun ölmediğini, milletimizin gerektiğinde birbirine sımsıkı kenetlendiğini ve vatan uğruna canını feda etmeye hazır olduğunu gördük açıklamasında bulundu.

Şimdi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ciddi bir değişim ve reform süreci başladı
Türkiyenin zor bir coğrafyada bulunduğuna işaret eden Baran, şunları kaydetti:
Türkiye kökü dışarıda, dalları içeride teröre, oluşturulmaya çalışılan krizlere rağmen, bu coğrafyanın ortasında, köklü geçmişiyle, ekonomik ve sosyal gelişmişliğiyle, siyasal yapısı ile bir istikrar adası olarak varlığını muhafaza ediyor. 24 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan sonuçlarla milletimiz Türkiye için kaos hesapları yapanlara gereken cevabı verdi. Seçim sonuçlarını tüm tarafların ilk geceden kabul etmesi bu açıdan çok önemliydi. Şimdi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ciddi bir değişim ve reform süreci başladı. Her değişim sürecinde olduğu gibi direnenler ve engellemek isteyenlere rağmen milletimizin kararlılığı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ile yeni sistemin Türkiyeyi çok daha iyi noktaya taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Ankara Ticaret Odası olarak içinden geçtiğimiz zor dönemi atlatmak için üzerimize düşen görevlerin farkındayız. Yatırım, üretim ve ihracatı artırarak, artı istihdam sağlayarak ekonominin çarklarını sağlıklı bir şekilde döndürmek için şehrimizi ve ülkemizi geliştirmek, ekonomisini büyütmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bizler, Türkiyenin istiklal ve istikbal mücadelesinde ekonomik cephenin neferleriyiz. Milli seferberlik şuuru ile ülkemize yönelen tüm tehdit ve taarruzların karşısında, bulunduğumuz mevzide görevimizin başındayız.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık