Atatürkün Rizeye Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürkün Rizeye gelişinin 94. yıldönümü törenlerle kutlandı.

Atatürkün Rizeye Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 14:24
Mustafa Kemal Atatürkün Rizeye gelişinin 94. yıldönümü törenlerle kutlandı.
İlk tören Rize Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlandı. Çelenk sunma törenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Vali Yardımcıları, daire müdürleri, STK ve siyasi partilerin temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından Rize Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu.
Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, tören esnasında yaptığı konuşmadı; Gazi Mustafa Kemal Atatürkün 94 yıl önce Rizeye gerçekleştirdiği ziyaretti her yıl aynı coşku ve heyecanla kutlandığını ifade etti.
Valilik önündeki tören alanındaki programın ardından Atatürkün Rizeye geldiğinde konakladığı ve halen Atatürk Müzesi olarak ziyaretçilerini ağırlayan eve geçildi.
Vali Bektaş ve beraberindekiler burada Atatürk konulu fotoğraf sergisini gezerek müze hakkında yetkilerden bilgi aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık