Atatürkün Giresuna Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı

Giresunda 19 Eylül Gaziler Günü ve Atatürkün Giresuna gelişinin 94. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürkün Giresuna Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 14:36
Giresunda 19 Eylül Gaziler Günü ve Atatürkün Giresuna gelişinin 94. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Atatürk Meydanında çelenk koyma ile başlayan tören Giresun Limanında Atatürkün Giresuna gelişini temsil gösterisi ile davam etti.
Deniz yolu ile getirilen Türk bayrağı, gaziler tarafından Vali Harun Sarıfakıoğullarına teslim edildi. Bayrağı öperek alnına koyan Sarıfakıoğulları gazilere teşekkür etti.
Törene Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlullarının yanı sıra, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Alay Komutanı J. Albay Murat Yakın, Gaziler, izciler ve vatandaşlar katıldı.
“Kahramanlığın, cesaretin ve fedakârlığın abideleşmiş birer sembolü olan Gazilerimiz her zaman gönüllerimizde hak ettikleri yeri alacaktırlar” diyen Harun Sarıfakıoğlulları, “Bu vatan uğruna canı, kanı pahasına göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan, her birinin ayrı bir kahramanlık hikayesi bulunan Gazilerimizin göstermiş olduğu bu üstün cesaret ve feragat hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecek ve unutulmayacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık