Ataşehirde Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ataşehirde yüzlerce bisikletlinin oluşturduğu kortej turuyla başladı.

Ataşehirde Pedallar Cumhuriyet İçin Çevrildi
  • 28 Ekim 2018, Pazar 16:39
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ataşehirde yüzlerce bisikletlinin oluşturduğu kortej turuyla başladı.
Ataşehir Belediyesi ile Bisikletliler Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri bisiklet korteji için Ataşehir ve yakın ilçelerden gelen 7den 70e yüzlerce kişi, Cumhuriyet Meydanında buluştu. Birlikte kahvaltı yapıldıktan sonra kortej için son hazırlıklara geçildi. Cumhuriyet Meydanından başlayan kortej, Batı Ataşehir ve Doğu Ataşehir arasında 6 kilometrelik parkurun ardından aynı alanda son buldu.
Profesyonel bisikletçilerden minik yaştaki çocuklara kadar herkes cumhuriyet coşkusunu Ataşehirde bisikletleriyle yaşadı. Korteje katılan herkese teşekkür amaçlı madalya verildi. Madalya töreninin ardından da çekilişle 5 kişiye bisiklet hediye edildi. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Abdullah Der ve Hüseyin Hışman ödül kazananlara hediye bisikletlerini verdi. Hediye bisiklet kazanan çekiliş sahipleri ise bisikletlerini Anadoluda bisikleti olmayan çocuklara hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık