Atakumda ‘Lozan Çarşı Caddeye İlk Kazma

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçının 55te 55 proje sözü içerisinde yer alan ‘Lozan Çarşı Cadde projesi için ilk kazma vuruldu.

Atakumda ‘Lozan Çarşı Caddeye İlk Kazma
  • 26 Haziran 2018, Salı 14:07
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçının 55te 55 proje sözü içerisinde yer alan ‘Lozan Çarşı Cadde projesi için ilk kazma vuruldu.
Lozan Cadde Çarşı projesi için Lozan Caddesi üzerinde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Taşçı, “Yaklaşık 10 milyon lira maliyeti olan projemizle, Atakumun değerine değer katacağız” dedi.
Karadeniz Bölgesinin en hızlı büyüyen ilçesine yakışır bir ‘Çarşı Cadde projesini hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhuriyet Mahallesi, Lozan Caddesi üzerinde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Projenin tüm detaylarını, çalışma alanında yeniden inceleyen Başkan Taşçı, Lozan Cadde Çarşının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

10 milyonluk dev proje
Atakum Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanan Lozan Çarşı Cadde projesinin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin prestijini daha da güçlendirecek olan ve 55de 55 proje sözümüz içerisinde yer alan Lozan Çarşı Cadde projemizin çalışmalarına başladık. Tamamlandığında yaklaşık 10 milyon TLlik maliyetiyle, bölgenin önemli alışveriş merkezilerinden biri olacak olan projemizi en kısa sürede Atakum ilçemize kazandıracağız. Cadde Çarşı projemizle ilçe ekonomisini güçlenecek, yerel esnafımıza da katkı görecek. Bu anlamda Atakumun değerine değer katacak, ilçemizin prestijini güçlendirecek olan projemiz, şimdiden ilçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Her yönüyle cazibe merkezi
Atakumluların, tüm ihtiyaçlarını ilçeden ayrılmak zorunda kalmadan çözmesi için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakumlu vatandaşlarımız ihtiyaçlarını karşılamak için ilçeden ayrılmak zorunda kalmasın diye birçok önemli yatırımı ilçemizle buluşturduk. Atakum Belediyesi olarak 4 yıllık görev sürecimiz içerisinde hayata geçirdiğimiz 80i aşkın proje ile turizmden sağlığa, eğitimden spora, her yönüyle cazibe merkezi olan Atakumda, yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerimizle yola devam ediyoruz. İlçemizin son yıllarda rekor düzeyde artan nüfusunun ihtiyaçlarını aynı hızla karşılamak ve vatandaşlarımıza her geçen gün daha da yaşanılabilir bir Atakum sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık