Atakum Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı Satış Ve Kesim Yeri Açıldı

Atakum Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yerinin açılışı yapılarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Atakum Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı Satış Ve Kesim Yeri Açıldı
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 20:01
Atakum Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yerinin açılışı yapılarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Atakum Belediyesi tarafından İncesu Mahallesinde yapılan 28 bin metrekare alan üzerinde 5 milyon lira değerinde Atakum Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yeri hizmete girdi. Kurban Bayramında vatandaşların kurban alıp kurbanlarını kestirebileceği tesis, Kurban Bayramından sonrada haftada bir gün hayvan pazarı olarak hizmet verecek. Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yerinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Haftada bir gün hayvan pazarı olarak hizmet verecek
Açılışta bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 4,5 yılda 87 büyük projeyi hayata geçirdik. 56 mahalleye ulaşan Atakum ilçesinde kırsala yönelik hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Amacımız Atakum kırsalında yaşayan vatandaşlarımızın yetiştirdikleri hayvanları satabilecekleri güzel bir alan oluşturmak. Üretici ile alıcıyı bir noktada buluşturmak için bu merkezi yaptık. Burası 28 bin metrekare bir alan. Burası Altınkum Beldesi zamanında hayvancılık kooperatifi olarak kullanılmış. Ama burası işlevini yitirerek atıl bir yer oldu. Biz de burayı kamulaştırarak yeni tesisler yaparak yaklaşık 5 milyon TL gibi bir yatırımla vatandaşımızın hizmetine açıyoruz. Burası Kurban Bayramına kadar kurban satış noktası, Kurban Bayramından sonra haftada bir gün hayvan pazarı olarak halkımıza hizmet vermeye devam edecek dedi.
Açılışa katılan Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, atıl bir tesisi vatandaşın hizmetine kazandırdığı için Başkan Taşçıya teşekkür etti.
Açılışa ayrıca; eski AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık