Ataköy Ve Geyre 4 Milyonluk Yatırımla Altyapıya Kavuşuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarına yenilerini ekleyerek yatırım ivmesini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Ataköy Ve Geyre 4 Milyonluk Yatırımla Altyapıya Kavuşuyor
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 4:04
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarına yenilerini ekleyerek yatırım ivmesini her geçen gün artırmaya devam ediyor.
Halkın talebi doğrultusunda yapımına başlanan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun da yakından takip ettiği Karacasu ilçesine bağlı Ataköy ve Geyre mahalleleri altyapıya kavuşuyor. Çalışmalar çerçevesinde Ataköyde yürütülen çalışmalar çerçevesinde 3 milyon 166 bin lira yatırımla 14 bin 385 metre içme suyu ve 10 bin 530 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapılarak mahallede kanalizasyon altyapısı tesis edilecek ve tüm içme suyu şebekesi yenilenecek. Geyre Mahallesinde ise 1 milyon 630 bin lira yatırım bedeli ile 8 bin 148 metre hat çalışması yapılarak mahalle kanalizasyon altyapısına kavuşacak. ASKİ Genel Müdürü ve ASKİ Genel Müdür Yardımcısı çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Çalışmalar tamamlandığında Ataköy ve Geyre mahalleleri tesis edilecek kanalizasyon altyapısı sayesinde fosseptik sistemden kurtulacak.
Karacasu ilçesine bağlı Ataköy ve Geyrede başlatılan altyapı çalışmalarını değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti. Başkan Çerçioğlu “Sorumluluğumuz altında bulunan 17 ilçe ve tüm mahallelerimizde halkın taleplerini vakit kaybetmeden yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda Karacasu ilçemize bağlı Ataköy ve Geyre mahallelerimizde de halkın talebi üzerine çalışma başlattık. Sağlıklı, sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için il genelinde yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık