Ataç Geçmiş Olsun Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hasta ziyaretlerine devam ediyor.

Ataç Geçmiş Olsun Ziyaretlerini Sürdürüyor
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 14:49
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hasta ziyaretlerine devam ediyor.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hasta vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeyi sürdürüyor.
Başkan Ataç son olarak Esentepe Mahallesinde ikamet eden alzheimer hastası Ayşe Kızılmeşeyi ve Batıkent Mahallesinde ikamet eden Ece Soyer Demir ve Mehmet Demir çiftinin SMA Tip 1 hastası Meriç isimli çocuklarını ziyaret etti. Başkan Ataç ziyaretlerinde Ayşe Kızılmeşe ve Meriç Demirin sağlık durumları hakkında yakınlarından bilgi aldı. Sağlığın hayattaki en önemli şeylerin başında geldiğini ifade eden Başkan Ataç, her iki hastaya da acil şifalar temenni ederek ailelerin yanında olduğunu belirtti.
Kızılmeşe ailesi temin edilen tekerlekli sandalye için, Meriç ailesi de gösterdiği ilgiden ötürü Başkan Ataça teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık