Asriadtan Fırat Gtbye Hayırlı Olsun Ziyareti

Asrın İşadamları Derneği ( ASRİAD ) Malatya Şubesi yönetimi, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Asriadtan Fırat Gtbye Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 13:16
Asrın İşadamları Derneği ( ASRİAD ) Malatya Şubesi yönetimi, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Asrın İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Aziz Özel, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yağmur, Servet Alaca, Sami Daşkıran, Mehmet Altun, Genç ASRİAD Başkanı Levent Ruşen Doğan, Genel Sekreter Seyda Yavaşoğlu ile birlikte Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmeze hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette ilk olarak söz alan Şube Başkanı Özel, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünün Malatya için önem arz eden bir kurum olduğunu ifade ederek “Malatyalı İşadamları olarak bu önemli kurumdan istifade edip Malatya ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. Yeni hizmet binamızın da Malatyamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlü Havva Eksilmez ise sivil toplum kuruluşlarının proje üretmek için önemli kurumlar olduğunu belirterek yapacakları hizmetlerde STKlarla işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.
Ziyaretin sonunda ise ASRİAD yönetimi, yeni yapılan bölge müdürlüğünü gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık