Askıda Ekmek Kampanyasına Bir Destekte Mhp Aliağadan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin ekmeğe zam iddialarının ardından başlattığı Askıda Ekmek projesine bir destek de MHP Aliağa İlçe Başkanlığından geldi.

Askıda Ekmek Kampanyasına Bir Destekte Mhp Aliağadan
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 13:39
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin ekmeğe zam iddialarının ardından başlattığı Askıda Ekmek projesine bir destek de MHP Aliağa İlçe Başkanlığından geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Askıda Ekmek projesinin başlatması, teşkilatların büyük desteğini görüyor. İzmirin diğer ilçelerinde olduğu gibi MHP Aliağa İlçe Başkanlığı da, askıda ekmek projesine destek çıktı. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile MHP İl Başkan Yardımcısı Şevket Alptekin ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ilçe de Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan fırınları ziyaret etti.
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da, Türk islam geleneğine göre komşusu aç olanın tok yatamayacağını kaydederek, Askıda Ekmek projesi, binlerce yıldır Türk İslam geleneğinde var olan; ama bunun çok onurlu yapılması gerektiğini bilen insanlarız. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın onurunu zedelemeden, Anadoluda da hepimizin kullandığı bir tabir vardır; Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek şeklinde. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Türkiye genelinde ‘Kardeşlik Kampanyası adı altında başlattığı bir kampanyadır. İzmirin genelinde şu anda bu kampanya yapılıyor dedi.

Bizim birliğe beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönem
Belediye Başkanı Serkan Acar ise bu projenin sadece bir ekmek paylaşımın olmadığını, bunun birlik ve beraberliği hatırlamak anlamında olduğunu vurgulayarak, Sayın genel başkanımızın talimatı ile tüm ülkemizde, komşumuz açken biz tok olmak bizim örfümüzde, adetimizde yoktur. Bu noktada nasıl güzellikleri paylaşıyorsak zorlukları da, acıları da paylaşmamız gayesiyle bu kampanya genel başkanımızın talimatı ile İzmirimizde başlamıştı. Bu günde Aliağamızda başlatmış bulunmaktayız. Ben kampanyamızın Aliağamıza da, İzmirimize de ülkemize de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca belediyemiz olarak biz sosyal anlamda bir takım çalışmalarımızda devam etmekte. Şahsi anlamda da Askıda Ekmek kampanyasını belediye dışında şahsi anlamda elimizden geldiğince destek vereceğiz. Bu önemli bir simgedir. Sadece bir ekmeği burada ulaştırmak değil mesele; toplum olarak bizim birliğe beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönem diye konuştu.
Komuşumuz açken tok yatmayalım sloganıyla yola çıkan Bahçelinin öncülük ettiği projeye büyük önem verdiklerini ifade eden MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, şöyle konuştu:
Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin başlatmış olduğu Askıda Ekmek projesi İzmir genelinde devam ediyor. Helvacı, Şakran ile üç tane köyümüzde ve üç tane de Aliağa merkezde olmak üzere toplamda sekiz noktada ekmek dağıtımına başladık.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık