Asimder, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığını Ziyaret Etti

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ziraat Mühendisleri Odası Iğdır Şube Başkanı Cem Kutay Karasuyu makamında ziyaret etti.

Asimder, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığını Ziyaret Etti
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 10:51
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ziraat Mühendisleri Odası Iğdır Şube Başkanı Cem Kutay Karasuyu makamında ziyaret etti.
ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kesemen ve Emine Işık Edebali ile birlikte Ziraat Mühendisleri Odası Iğdır Şube Başkanı Cem Kutay Karasu ve yardımcısı Berna Tanyeli Turakı ziyaret ederek dernek hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, “Derneğimiz 1915 sözde Ermeni soykırımının bir emperyalist yalan olduğunu kamuoyuna tüm gerçekleriyle anlatmak üzere faaliyet göstermek için kurulmuştur. Bu faaliyetleri yürüttüğümüz zamanlar da çeşitli sivil toplum kuruluşlarından da destek vermeleri konusunda ziyaret ediyoruz. Sizlerden de özellikle sınırımıza 16 Kilometre yakında bulunan Ermenistanda faaliyette olan Metzamor Nükleer santralinin sınır köylerinde ki tarla ürünlerine verdiği zarar ve kanser ölümlerinde ki etkisinin olup olmadığı için yaptığımız çalışmalara destek olmanızı istiyoruz. Genel sekretaryasını yürüttüğümüz Iğdırda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının platformuna da yaptığınız katkınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Ziraat Mühendisleri Odası Iğdır Şube Başkanı Cem Kutay Karasu ise, “Bu nazik ziyaretiniz bizleri çok memnun etmiştir. ASİMDER hem Türkiye hem de şehrimizde çok büyük bir davayı üstlenmiştir. Bizlerde bölge insanı olarak bu milli meselede her zaman ASİMDERin yanındayız. Şehrimizde modern tarım çalışmaları hakkında halkımızı bilinçlendirmek ve üyelerimizin özlük haklarını savunmak olsa da kuruluş amacımız bunun yanı sıra da toplumsal sıkıntıları dile getirmek için kurulan platformlara da destek olacağız. Ermenistanda ki Metzamor nükleer santrali ile ilgili yıllardır süre gelen söylentiler var. Bu söylentilerin üzerine gidilmeli ve tespit edilen gerçekler halka anlatılmalıdır” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ziraat Mühendisleri Odası Iğdır Şube Başkanı Cem Kutay Karasuya Türk-Azerbaycan milli bayrakları ile dernek logosunun bulunduğu masa bayrağı hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık