Asimder Başkanı Gülbey, Başkan Kayayı Ziyaret Etti

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Gökmen Kayayı makamında ziyaret etti.

Asimder Başkanı Gülbey, Başkan Kayayı Ziyaret Etti
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 11:29
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Gökmen Kayayı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Dernekler kurulma amaçlarının dışında da toplumsal sorunların dile getirilmesi ve oluşturulacak olan platformlarda yer almaktadır. Iğdırda oluşturduğumuz aktif faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları platformumun genel sekretaryasını ASİMDER Genel Merkezi olarak yürütmekteyiz. Bu platform toplantılarında aktif katılım sağlayan derneğinize de teşekkür ederim. Birlikte hareket edersek şehrimizin toplumsal sorunlarını el birliği ile çözeceğimize inancım tamdır. Şehrimizin turizmine de ayrıca hizmet eden bir sektörü temsil etmektesiniz. Sizler gibi diğer meslek gruplarının da örgütlenip sorunlarını çözmeleri gerekmektedir” dedi.
Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Gökmen Kaya ise, “ASİMDER Genel Merkezinin yürütmüş olduğu milli meselede ve Ermeni lobisinin ülkemizi karalayan yalan propagandasına karşı ASİMDERin yanındayız. Şehrimizde sizlerin öncülüğü ile oluşturan Aktif faaliyet gösteren sivil toplum platformunda bulunmakta ayrıca bizi onura etmektedir. Biz derneğimizi kurduğumuz günden beri kazanımlarımız olmuştur. Bunlardan bazıları fiyat tarifesinin tüm iş yerlerinde aynı oluşu ve haftada bir gün tatil edilmesi gibi konuları dernekleştikten sonra hal ettik. Bu disiplinli kararları alışımız turizme de faydası olmuştur. Bundan sonra da özellikle bölge insanı oluşumuzdan dolayı sözde Ermeni soykırımından vazgeçmesine ve Ermeniler tarafından işgal edilmiş olan Azerbaycan toprağı Karabağın iade edilene kadar ASİMDERin faaliyetlerini destekleyip yanında olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık