Artuklu Belediyesinden İki Yeni Park Müjdesi

Vatandaşın sosyal yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen çalışmalarını hızlandıran Artuklu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Şakir Öner Öztürk, iki ayrı mahalleye iki yeni park daha yapılacağı müjdesini verdi.

Artuklu Belediyesinden İki Yeni Park Müjdesi
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 11:09
Vatandaşın sosyal yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen çalışmalarını hızlandıran Artuklu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Şakir Öner Öztürk, iki ayrı mahalleye iki yeni park daha yapılacağı müjdesini verdi.
Artuklu Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürkün talimatları doğrultusunda ilçeye yeni yeşil alan ve parklar kazandırılmaya devam ediyor. Artuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede mevcut spor alanları, parklar ile yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da yeni parklar inşa ediyor. Ekipler, 13 Mart Mahallesi Cüneyt Yüksel Camii önündeki alan ile İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan iki parkın Artukluya toplam 4 bin 100 metrekare yeşil alan kazandıracak şekilde projelendirildiğini, parkların iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasının planlandığı kaydetti.
Artuklu Belediye Başkan Vekili Kaymakam Öztürk, iki mahallede kurulacak olan parklarda çevre duyarlılığının ön planda tutulacağının altını çizerek, parklarda çocuklar oyun grubunda zaman geçirirken, ebeveynler için yapılacak olan ahşap kamelyalar ve dinlenme alanlarında mahalle sakinlerinin rahat vakit geçirebileceklerini söyledi. Artuklu Belediyesi olarak ilçede altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Öztürk, “Artukluda yollarımızı asfaltlamaya devam ediyoruz, kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaları yaparken kırsal ya da ilçe merkezi ayrımına girmeden ihtiyaç önceliğini de göz önünde bulundurarak, belediyemizin bütün imkanlarını ilçemizin sınırlarının geneline yayarak yapıyoruz. Biz göreve başladığımızda ilçemizde vatandaşımızın sosyal yaşam alanı ve yeşil alanları çok yetersizdi. Belediyelerin önemli hizmetlerinden birisi de sosyal belediyeciliği ciddiye almaktır. Burada yaşanan bu eksikliğin giderilmesi için her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği modern park ve yeşil alan projelerini hayata geçirdik. Vatandaşlarımız, yapılan bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti her fırsatta bizlere iletiyor. İnşallah bugün başladığımız iki parkı kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İstasyon Mahallesindeki parkımızda çocuk oyun grupları, yetişkinler için oturma alanları, iki fitness alanı, bisiklet ve yürüyüş yolları, banklar ve kamelyalar olacak. Parklarımızın sulama sistemi de, aydınlatma sistemi de otomatik olacak ve mahallemize ayrı bir hava getirecektir. 13 Mart Mahallesinde başladığımız çalışma ise kötü görüntüyü ortadan kaldırmak ve yeşil alan kazandırmak içindir. O bölgede bulunan yamaç kuru ve çorak bir görüntüye sahipti. Bu alanı yeşillendirerek hem vatandaşlarımıza nefes alacak bir alan kazandıracağız hem de estetik bir görüntü yakalamış olacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık