Artuklu Belediyesinden Afrine Giden Güvenlik Korucuları İçin Program

Mardinin Artuklu Belediyesince, Afrinde görev yapan güvenlik korucuları için yemek programı düzenlendi.

Artuklu Belediyesinden Afrine Giden Güvenlik Korucuları İçin Program
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 11:41
Mardinin Artuklu Belediyesince, Afrinde görev yapan güvenlik korucuları için yemek programı düzenlendi.
Programa, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürkün yanı sıra protokol üyeleri ve korucu yakınları katıldı. Yemekte görevlerini başarıyla gerçekleştiren koruculara Kaymakam Öztürk tarafından plaket verildi. Öztürk, “Ülkemiz için yurtiçinde ve yurtdışında mücadele veren tüm güvenlik güçleri başımızın tacıdır. Bugün ülkemiz dünyanın birçok yerinde yaşayan mazlumlara elini uzatmakta ve onların sesi olmaktadır. Zalimlere karşı hep dik duran Türkiye, tüm masumların dualarıyla daha da güçlenmektedir. Aynı zamanda ülkemiz içinde ve komşu ülke sınırları içinde barınan terör odakları ile de mücadele eden ülkemiz takdir kazanmaktadır. Suriyede yaşanan iç karışıklıktan dolayı bölgede yuvalanan terör odaklarına izin vermeyen ülkemiz, gittiği her yerde huzuru tesis etmektedir. Bu durum Afrinde de geçerlidir. İlimizden Afrine giden güvenlik korucularımız da gittikleri yerde görevlerini layıkıyla yerine getirmiştir” dedi.

“Güvenlik güçlerimize minnettarız”
Görevden dönen güvenlik korucularına moral vermek için etkinlik düzenlediklerine değinen Öztürk, “Görevinden dönen korucularımızı giderken uğurladığımız gibi dönüşlerinde de en güzel şekilde karşıladık. Kendileriyle Afrini ve oradaki mazlumların dualarını bir kez daha konuşarak mutlu olduk. Bu vesileyle ülkemizin ne kadar vicdanlı ve güçlü olduğuna tekrar şahitlik ettik. Görevden dönen tüm korucularımıza bir kez daha teşekkür etmekle birlikte, yurt dışında ülkemiz için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize de Allahtan kuvvet diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık