Arnavutköyde Yüzlerce Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet töreninde yüzlerce çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Çocuklar kendileri için hazırlanan etkinliklerde gönüllerince eğlendi.

Arnavutköyde Yüzlerce Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 15:55
Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet töreninde yüzlerce çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Çocuklar kendileri için hazırlanan etkinliklerde gönüllerince eğlendi.
Arnavutköy Belediyesi 414 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenledi. İmrahor Mesire Alanında düzenlenen etkinliğe Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, çocuklar ve aileleri katıldı. Çocuklar kendileri için hazırlanan etkinlik alanında gönüllerince eğlenme imkanı bulurken ailelerde çocuklarının heyecanına ortak oldu. Hatıra fotoğrafı çekilmesi için alanda kurulan tahtlarda aileler fotoğraf çekilmek için birbirleriyle yarıştı. Programda Resul Aydemir konseriyle de ailelerde güzel vakit geçirdi.
Bu merasimle birlikte ailelerin unutamayacakları bir anı yaşadıklarını söyleyen Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “400ün üzerinde yavrumuz, bugün güzel bir merasimle ve aileleri ile birlikte unutamayacakları bir anı yaşıyorlar. Her yıl zaten geleneksel olarak yaptığımız bir etkinlik. Sünnet merasimi aynı zamanda herkesin hatırasında, her ailenin hatırasında iz bırakan önemli bir etkinlik olarak biliniyor. Biz de bunu hem toplumsal birliğe hizmet edecek şekilde güzel bir çalışma olarak yerleştirmeye gayret ettik. Yıllardır geleneksel bir hale getirdik. Aynı zamanda geleneğimizin ve inancımızın emrettiği bir vazifeyi de ifa etmiş oluyoruz “ diye konuştu.

Biliyoruz ki paylaşacak çok şeyimiz var
Bu tür etkinliklerin toplumsal birliğe ve bütünlüğe katkı sağlamasını arzu ettiklerini dile getiren Başkan Baltacı, “Bugün gördüğünüz gibi muhteşem bir manzara var. Kalabalık ailelerimiz hep birlikte böyle bir merasimin içerisinde. Bu tür şeyleri biz aslında, toplumsal birliğimizin ve bütünlüğümüzün oluşmasına katkı sağlamasını da arzu ediyoruz. Biliyoruz ki paylaşacak çok şeyimiz var. Toplumumuzun geleceği açısından, gençlerimizin geleceği açısından, ülkemizin geleceği açısından bu birliktelik ruhuna da hizmet etsin diye arzu ediyoruz. Çok şükür bunu sağlayacağımız bir ortam var. Ailelerimize de hayırlı olsun diyorum. Yavrularımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum dedi.

Çocuklar toplu sünnet şöleni için Arnavutköy Belediyesine teşekkür etti
Arnavutköy Belediyesine yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür eden 11 yaşındaki Yusuf Yıldız, “Kendimi iyi hissediyorum. Burada eğlendik. Şarkı söylemeye gittik. Orada birinci oldum. Oraya gidip oyun oynadık. Bütün herkesin hatırası için burada resim çektirdik. Anımız kalsın diye. Arnavutköy Belediyesine ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacıya yaptığı etkinliklerden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.
Burada bir çok etkinlik yaptığını ve çok eğlendiğini söyleyen 12 yaşındaki Yakup Yıldız, “ Kendimi çok iyi hissediyorum. Belediye başkanımız bu etkinlikleri yaptığı için ona teşekkür ediyoruz. Camide mevlidimizi yaptık. Burada oyun oynadık. Şarkı söyledik. Şişme balon oynadık. Ebelenme gibi şeyler oynadık. Çok eğlendik. Konseri dinledik ve çok sevdik “ diye konuştu.
Sünnet şöleninin sonunda Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, çocuklarla beraber toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık