Arifiyeye Yeni Giriş Yolu Yapılmaya Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Arifiyeye yeni giriş yolu hız kesmeden devam ediyor.

Arifiyeye Yeni Giriş Yolu Yapılmaya Devam Ediyor
  • 16 Ekim 2018, Salı 14:14
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Arifiyeye yeni giriş yolu hız kesmeden devam ediyor.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiyeye yeni bir giriş kazandırılacağının müjdesini verdi. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile ilçeye kazandırılacak yeni duble yolda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğluna Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve YOLBAK Daire Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti. Arifiyede gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Toçoğluna teşekkür eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “İlçemizin yeni yaşam alanı olacak Arifiye Park tamamlandı, hizmete açılıyor. Şimdi de ilçemizin yeni girişi olacak duble yolda başlayan çalışmaları Başkanımız Zeki Toçoğluyla birlikte inceledik. Yeni yatırım dolayısıyla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakaryaya kazandırılacak olan yeni girişin ulaşım konusunda halkı rahatlatacağını vurgulayan Başkan Toçoğlu, “Arifiyede hizmet atağımız devam ediyor. İnşallah 18 Ekim Perşembe günü ilçemizin yeni buluşma noktası olacak Arifiye Parkın açılışını gerçekleştireceğiz. Şimdi de yeni bir duble yol için kolları sıvadık. Yeni duble yolumuz; Terminal Kavşağından başlayarak, Tank Palet Fabrikasına paralel olan yol boyunca devam edip Demir Yolu Üst Geçiş Köprüsünde son bulacak. İlçemizin yeni girişi ile ulaşıma hem alternatif sağlayacak hem de duble rahatlığa kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık