Arguvan Kuyudere Mahallesi Kültür Evi Yenileniyor

Arguvan Kuyudere Mahallesinde bulunan Kültür Evindeki yenileme çalışmaları devam ediyor.

Arguvan Kuyudere Mahallesi Kültür Evi Yenileniyor
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 12:50
Arguvan Kuyudere Mahallesinde bulunan Kültür Evindeki yenileme çalışmaları devam ediyor.
Dedelik kurultayının ilk yapıldığı yerlerden biri olduğu ve bu geleneğinin önemli bir noktası olarak da görülen Kuyudere (Mineyik) Mahallesinde bulunan Kültür Evi, yenileniyor. Arguvan Belediyesinin yanı sıra, Kuyudere Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği, muhtarlık ve mahalle sakinlerinin desteği ile gerçekleşen yenileme çalışması ile Kültür Evinin modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. Bu kapsamda Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, beraberinde dernek başkan yardımcısı Hüseyin Yiğit ve Kuyudere Mahalle Muhtarı Behram Altuntaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Kızıldaş, burada yaptığı açıklamada “Lokma pişirme yeri, muhtarlık odası, Cem evi ve sosyal alanlarında olacağı her detayın düşünüldüğü Kültür Evimiz yapılan düzenlemeler ile ismine yakışır bir hale gelecektir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık