Ardahanlılar Maltepe Cumhuriyet Parkında Buluşacak

Ardahan Dernekler Federasyonu, 2. Ardahan Günleri adıyla düzenlediği organizasyonla Ardahanlıları bu kez Maltepe Cumhuriyet Parkında bir araya getirecek.

Ardahanlılar Maltepe Cumhuriyet Parkında Buluşacak
  • 30 Ekim 2018, Salı 17:35
Ardahan Dernekler Federasyonu, 2. Ardahan Günleri adıyla düzenlediği organizasyonla Ardahanlıları bu kez Maltepe Cumhuriyet Parkında bir araya getirecek.
İstanbulda bulunan Ardahan derneklerini çatısı altında toplandığı Ardahan Dernekler Federasyonu, 2nci Ardahan Günleri adıyla düzenlediği organizasyonla Ardahanlıları Maltepe Cumhuriyet Parkında bir araya getireceklerini duyurdu. Maltepe Belediyesi tarafından yaptırılan Tugay yolu üzerindeki Cumhuriyet Parkında gerçekleşecek olan 2nci Ardahan Günleri 3 gün sürecek.

Ardahanın yanı sıra Maltepe ve Cumhuriyet Parkının tanıtımının da yapılacağı etkinlik 2-3-4 Kasım Günlerinde gerçekleşecek. Etkinlikte Ardahan gelenek, göreneklerinin yanı sıra yöresel sanatçılar sahne alacak, organik ürünler sergilenecek.

Konu hakkında açıklama yapan Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Fakir Yılmaz, “Maltepe Belediyesinin destekleri ile gerçekleşek olan 2nci Ardahan Günleri Maltepe Günlerinde İstanbuldaki Ardahanlıları Maltepelilerle buluşturacağız. Yöresel ürünlerimizin yanı sıra yazarlarımız, aydınlarımız, sanatçılarımızla üç gün boyunca Ardahan:ı bir kez daha İstanbula, İstanbullulara tanıtacağız” dedi.

Yılmaz, “Daha öncede İstanbulda Birinci Ardahan Günlerini ve Bakırköyde Ardahan Bal Festivalini gerçekleştirdik. Bu iki etkinlikte ki gibi Maltepe Cumhuriyet Parkında gerçekleştirdiğimiz etkinlikte tüm Maltepelileri, İstanbulluları ve Ardahanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık