Antmuder Başkanı Karataş, Akgiadın Misafiri Oldu

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMUDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu Genç İşadamları Derneğini (AKGİAD) ziyaret etti.

Antmuder Başkanı Karataş, Akgiadın Misafiri Oldu
  • 28 Ekim 2018, Pazar 10:57
Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMUDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu Genç İşadamları Derneğini (AKGİAD) ziyaret etti.
Fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, Başkan Karataş Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değindi. AKGİADın Aksu da önemli bir misyon yüklendiğini belirten Karataş, “Her fırsatta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğimiz ilçemizin, önemli sivil toplum kuruluşlarından AKGİADın çalışmalarını önemsiyor ve tam destek veriyoruz. Genç ve heyecanlı bir yönetim kadrosundan oluşan derneğimizin Aksunun kalkınması ve daha modern, çağdaş bir ilçe olma yolunda alınan kararlar, yürütülen çalışmalarda görüşleri önemsenen, bir dernek olduğu görüşündeyim. Genç arkadaşlarımızın çalışmalarını yakından izliyoruz” dedi.
AKGİAD Başkanı Duran Celbiş ise ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek, “Müteahhitler Derneği Antalyada müteahhit ve inşaat sektörünün gelişmesi yönünde verdiği çabanın yakın tanığıyız. Deniz KARATAŞ Başkanın Aksuya aktardığı tecrübeler ve yatırımlardan da ayrıca heyecan duymaktayız. Bizler onun tecrübe ve birikimlerinden faydalanmamız, bizim için ayrıca bir şanstır. Aksunun geleceğine katkı veren tüm değerler ile, daima dirsek temasında olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık