Antalyada Aynı Yerde İki Ayrı Trafik Kazası: 5 Yaralı

Antalyanın Manavgat ilçesinde aynı yerde iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Antalyada Aynı Yerde İki Ayrı Trafik Kazası: 5 Yaralı
  • 30 Eylül 2018, Pazar 10:36
Antalyanın Manavgat ilçesinde aynı yerde iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Antalyanın Manavgat ilçesinde aynı yerde iki ayrı trafik kazasının meydana gelmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Manavgat-Akseki yolu Taşkesiği mevkisinde Akseki yönünde gelen Sadi Seçen yönetimindeki 07 YZ 916 plakalı kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen Bayram Dereli idaresindeki 42 TH 547 plakalı tıra çarptı. Kazada kamyonette bulunan Mustafa Benli yaralandı. Yaralı Benli, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazanın ardından aynı bölgede ikinci bir kaza daha meydana geldi. Akseki yönüne seyir halindeki Hüseyin Arslanın kullandığı 07 LOC 56 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Turgut T.nin kullandığı 42 YT 007 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Arslanın kullandığı otomobil şarampole yuvarlanırken, Arslan ile otomobilde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık