Antalya Coffee Festivalinde İlyas Yalçıntaş Ve Fatma Turgut Sahne Alacak

Kepez Belediyesinin, Dokumaparkta 2-4 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği ‘Antalya Coffee Festivalinde sanatçılar İlyas Yalçıntaş ve Fatma Turgut sahne alacak.

Antalya Coffee Festivalinde İlyas Yalçıntaş Ve Fatma Turgut Sahne Alacak
  • 28 Ekim 2018, Pazar 10:43
Kepez Belediyesinin, Dokumaparkta 2-4 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği ‘Antalya Coffee Festivalinde sanatçılar İlyas Yalçıntaş ve Fatma Turgut sahne alacak.
Kepez Belediyesinin katkıları ile düzenlenen ‘Antalya Coffee Festivali ne katılacak kahve tutkunlarını dolu dolu bir etkinlik takvimi bekliyor. Kahve sektörünün profesyonellerini bir araya getirecek olan ve ilk kez düzenlenecek Antalya Coffee Festival, 2-4 Kasımda Dokumaparkta yapılacak. Antalyalıları kahvenin büyüleyici yolculuğuna çıkaracak festival, ünlü sanatçıları da ağırlayacak. İncir adlı parçası ile müzik listelerinde birinci sıraya oturan İlyas Yalçıntaş 3 Kasım Cumartesi saat 17.30da, ünlü sanatçı Fatma Turgut 4 Kasım Pazar günü saat 17.30da sahne alacak.

Kahvenin tarihi
Festivalde Gökalp İpek kahvenin yolculuğunu, Atilla Narin Anadolunun kayıp kahvelerini, Mehmet Koray Eroğlu Barista Mesleği ve sektördeki yerini, Naim Koca Türk kahvesini, Nisan Ağca Bir kahve tutkusundan profesyonelliğe olan yolculuğu, Mehmet Koray Eroğlu ülkeler ve kahve kültürlerini, Oğuzhan Ali kahve sektörü ve dijital dönüşümü, Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes Venezuella kahvesinin bilinmeyen tarihini, Sam Çeviköz, Koral Bozpınar, Çağatay Gülabioğlu ve Kerem Küçükoğlu da kahveye dair her şeyi anlatacaklar.

Sektör profesyonelleri
Festival, mikro kavurucuları, yeni nesil kahve anlayışının temsilcilerini, geleneksel kahve markalarını, makine-ekipman tedarikçilerini, zincir markaları, kahve sektörüne ilişkin dernek ve vakıfları, yeme-içme sektöründeki yeni trendlerin öncülerini, blogger ve vloggerları kapsayan sektörün profesyonellerini Dokumaparkta buluşturacak. Tasarım ürünleri, interaktif workshoplar, seminerler, akustik konserler, sanat sergisi, ilgi çekecek birçok etkinlik ve sanatçılar ile Antalyalıları görülmemiş bir festival bekliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık