Antalya Artık Birinci Ligde

Muratpaşa Belediyesinin destekleriyle GoalBall Bayanlar 2nci Ligde mücadelede eden Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü, 1inci Lige çıktı.

Antalya Artık Birinci Ligde
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 12:12
Muratpaşa Belediyesinin destekleriyle GoalBall Bayanlar 2nci Ligde mücadelede eden Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü, 1inci Lige çıktı.
Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü Bayan Goalball takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Muratpaşa Belediyesinin destekleriyle 3üncü ligden 2nci lige çıkan takım, 2-6 Temmuzda Afyonkarahisarda, 24-28 Eylül Uşakta düzenlenen Görme Engelliler GoalBall Bayanlar 2nci Ligi müsabakaları sonucu, tarihinde ilk kez 1inci Lige çıktı. Sporcular, 18 maçta 16 galibiyet elde etti.

“Spor salonlarını açtı”
Kulüp Başkanı Özgür Koca, 13 yıllık bir kulüp olduklarını ve 2. Ligde, 9 takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti. Koca, “Geçmiş yıllarda antrenmanlar için Aksuya giderken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bize spor salonları açtı. Dilşad Refizade ve Namık Kemal okullarında bulunan salonlarda günde çift antrenmanla maçlara hazırlandık” dedi.
Antalyanın, GoalBall Bayanlar 1inci Liginde, ilk kez temsil edileceğini belirten Koca, “Uşakta yapılan müsabakalarına ulaşımımızı sağladı. Maddi, manevi destekte bulundu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysala bize olan yaklaşımından, desteklerinden ve şehrimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kupayı, bize inanıp desteklediği ve her zaman yanımızda olduğu için Sayın Ümit Uysal için de aldık. ”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık