Anadolu Üniversitesinden Eskişehirspora Destek

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak önderliğinde yürütülen “Hayata Bir Es Ver, Eskişehirspora Nefes Ver / 26da 26” projesine Anadolu Üniversitesi de destek oldu.

Anadolu Üniversitesinden Eskişehirspora Destek
  • 07 Ağustos 2018, Salı 15:36
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak önderliğinde yürütülen “Hayata Bir Es Ver, Eskişehirspora Nefes Ver / 26da 26” projesine Anadolu Üniversitesi de destek oldu.
Bu kapsamda 6 Ağustos Pazartesi günü Eskişehirspor yetkilileri Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğanı Rektörlük Ofisinde ziyaret etti. Ziyarete Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı ile Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcılığını tedviren yürüten Prof. Dr. Adnan Özcan da katılım gösterdi. Ziyarete ilişkin görüşlerini aktaran Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı ile Eskişehirspor için düzenlenen kampanyaya destek olacaklarını ve Eskişehirsporun önümüzdeki dönemlerde hak ettiği yerlerde olmasını dilediklerini belirttiler.
Eskişehirsporun “Transfere Engel ve Puan Silme” cezalarına sebep olan borçlarına kaynak oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen projeye farklı noktalardan destek katılımları başladı. Ayrıca, 15 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla Eskişehirsporun internet sitesi üzerinden de kampanyaya katılım yapılabilecek. Kampanya kapsamında toplanan para kulübe değil, bu kampanya için açılan banka hesaplarına yatırılacak. Eskişehirspor dışında profesyonel bir yapı tarafından uygulanan bu oluşum, Eskişehir Valiliği ve odaların belirlediği kişiler tarafından aylık denetlenecek. Yapılan faaliyetlerin ifade edildiği bilanço ise internet sitesi ve basın aracılığıyla paylaşılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık