Anadolu Arastasında Sona Doğru

Nilüfer Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Arastasında çalışmalar hızla devam ederken, yapılan genel kurulla Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifinin yönetim kurulu da güven tazeledi.

Anadolu Arastasında Sona Doğru
  • 29 Haziran 2018, Cuma 11:29
Nilüfer Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Arastasında çalışmalar hızla devam ederken, yapılan genel kurulla Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifinin yönetim kurulu da güven tazeledi.
Balkanlar, Anadolu ve Kafkasya coğrafyasının değerlerini Nilüferde buluşturacak olan Anadolu Arastası projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin koordinasyonunu yürüten Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi de olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Arastada bulunan kooperatif binasında üyelerin iştirakiyle gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulda, projede gelinen son durum ele alındı. Yönetimin çalışmalarının ibra edildiği genel kurulda oylamanın ardından Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Erdem faaliyet raporunu okudu.
Anadolu Arastasının bir barış projesi olduğunun altını çizen Erdem, “9 yıldır beraber konuşarak, üzerinde çalışarak projemizi hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz. Bu bir barış projesidir, Türkiyede ilk ve örnek olacaktır. Bu yıl yaklaşık 20 milyon bütçeyle 59 yapının kaba inşaatı tamamlandı. 20 yapının da kaba inşaatı devam ediyor. 8 binaya da yakında temel atacağız. Sizlerle bundan sonra daha sık bir araya gelerek binaların özgün halde meydana gelmesi için görüşeceğiz. Bu büyük projede hızla yol alıyoruz ve artık sona doğru da yaklaşıyoruz” dedi.
Kooperatif Başkan Yardımcısı Ömer Ömeroğlu da çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek, Başkan Mustafa Bozbey ve ekibine örnek projeyi hayata geçirmede gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti. Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi Müdürü İsmail Tiftik de, projenin hayata geçirilmesi için büyük çaba harcandığını ifade ederek, projenin belirlenen tarihte tamamlanacağını belirtti.
Yapılan açık oylama sonucu Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Mustafa Bozbey, Ömer Ömeroğulları, Şerif Birinç, Şehmuz Seviş, Suat Özkan, Nevzat Aktepe, Recep Yıldırım, Okan Töre, İsmail Tiftik, Dursun Çetin, Şuayip Toprak.”
Yapılan açık oylama sonucu Denetim Kuruluna ise, Murat Yıldırım, Bilal Şengüloğlu, Mehmet Demir seçildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık