Amerikan Tıraşını Yasakladı

Afyonkarahisarın Şuhut ilçesinde kuaför dükkanı bulunan Sedat Güzelyayla, Amerikan tıraşını yasakladı.

Amerikan Tıraşını Yasakladı
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 9:27
Afyonkarahisarın Şuhut ilçesinde kuaför dükkanı bulunan Sedat Güzelyayla, Amerikan tıraşını yasakladı.
Afyonkarahısarlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ABDye boykot uygulayacağız sözlerinin ardından harekete geçti. Afyonkarahisarın Şuhut ilçesinde bazı esnaflar ABD menşeli ürünleri iş yerlerinden kaldırırken, esnaf Sedat Güzelyayla ise kuaför dükkanında Amerikan tıraşını yasakladığını ifade etti. Esnaf Güzelyayla açıklamalarında, Amerikanın ülkemiz üzerinde oynamak istediği bütün kirli oyunlarına karşı Afyonkarahisar Şuhut ilçesinden tepki olarak Amerikan tıraşını yasaklıyorum ve akabinde şehit ailelerinin çocuklarını da burada tıraşlarını ücretsiz etmek istiyoruz. Bütün meslektaşlarımı duyarlılığa davet ediyorum dedi.
Kuaför dükkanının diğer çalışanı Bekir Akyayla ise, Ben de Amerikan tıraşını boykot ediyorum. Şehit ailelerinin çocuklarını da ücretsiz tıraş etmek istiyoruz. Bütün meslektaşlarımıza da duyurulur. Boykota herkesin desteği gerekiyor diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık