Altınordu Belediyesinden Yeni Mahalleye Modern Ve Güvenli Park

Altınordu Belediyesi şehrin nefes almasına olanak sağlayan park ve yeşil alanlar inşa etmeye özen gösteriyor.

Altınordu Belediyesinden Yeni Mahalleye Modern Ve Güvenli Park
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 15:21
Altınordu Belediyesi şehrin nefes almasına olanak sağlayan park ve yeşil alanlar inşa etmeye özen gösteriyor.
Altınordu Belediyesi bu kapsamda 30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana yaptığı çalışmalarla Altınorduya birçok yeni park ve yeşil alanlar kazandırdı. Park ve yeşil alan çalışmalarına ara vermeksizin 2018 yılında da devam eden Altınordu Belediyesi, bu kapsamda Yeni Mahalleye çok amaçlı yeni bir park inşa ediyor.
Yeni Mahallede bulunan 15 Temmuz İlkokulu ve Eğitimcileri Anaokulu bahçesinde inşa edilecek olan ve Yeni Mahallenin ihtiyacını karşılayacak olan park toplam 825 metrekare alan üzerine yapılacak. İçerisinde 1 adet ahşap oyun grubu, 7li fitness spor aleti, uçan halat salıncak, kum saati, tahterevalli, salıncak, trambolin ve zıp zıp grubu bulunacak. Parkta aynı zamanda 225 metrekarelik alan baskı beton ile döşenirken çocuk oyun gruplarının olacağı 562 metrekarelik alanda ise kauçuk ile kaplanacak. En kısa sürede tamamlanması planlanan 15 Temmuz İlkokulu ve Eğitimciler Anaokulu Çocuk Oyun Alanı Yeni Mahalle sakinlerinin ve çocukların bol keyifli zaman geçireceği bir alan olacak.
Yeni Mahalleye yapılan parkta incelemelerde bulunan ve açıklamalarda yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Yeni Mahalle sakinlerine verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi. Güvenliğin ön planda olduğu çok amaçlı bir park inşa ettiklerini aktaran Başkan Tekintaş, “Yeni Mahallede vatandaşlarımıza çocuk oyun parkı yapacağımızın sözünü vermiştik. Bunun üzerine 15 Temmuz İlkokulu ve Eğitimciler Anaokulu bahçesinde ihalesini yaptığımız çok özel bir park inşa ediyoruz. Parktaki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak Yeni Mahalle sakinlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımızın ve ailelerin güvenlik kameraları ile izlenen parkta güven içerisinde zaman geçirmelerine imkan sunacak olan çok özel bir çalışma olacak. Yapacağımız bu özel parkın Yeni Mahallemize, Altınordumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık