Altındağ Belediyesinden Zübeyde Hanım Mahallesine Polis Karakolu

Önemli yatırımların altına imza atan Altındağ Belediyesi, emniyet teşkilatına büyük destek sağlayarak Zübeyde Hanım Mahallesinde polis karakolu inşa ediyor.

Altındağ Belediyesinden Zübeyde Hanım Mahallesine Polis Karakolu
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 13:56
Önemli yatırımların altına imza atan Altındağ Belediyesi, emniyet teşkilatına büyük destek sağlayarak Zübeyde Hanım Mahallesinde polis karakolu inşa ediyor.
Altındağ Belediyesi, ihtiyaçlara yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Daha önce Aydınlıkevler, Anafartalar, Karapürçek ve Demirfırka Polis Karakollarını yaparak Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim eden Altındağ Belediyesi, bu sefer Zübeyde Hanım Mahallesi için harekete geçti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi, gerek kamu hizmetlerini hızlandırmak, gerek vatandaşın yaşam kalitesini arttırmak amacıyla, kamu tesislerini Altındağa kazandırmaya devam ediyor. Yeni karakolumuzun da inşaatı yakında tamamlanacak. Şimdiden hayırlı olsun dedi.

Emniyete hep destek tam destek
Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına 4 ay önce başlanan polis karakolunun inşaatı oldukça hızlı bir şekilde yükseliyor. Zübeyde Hanım Mahallesinde 4 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen hizmet binasının kullanım alanı yaklaşık 800 metrekare olacak. Bodrum, zemin, 1. ve 2. kattan oluşan polis karakolu binası yine ihtiyaçları gidermeye yönelik bir yatırım oldu.
Polis karakolunun bodrum katında 2 nezarethane, sorgu odası, ifade odası, teşhis odası, personel odası, arşiv ve duş bulunuyor. Suç araştırma odası, kamera odası, avukat odası, teknik oda ve yine bir ifade alma odası da zemin katta dikkat çekiyor. Karakolun 1. ve 2. katında ise mutfak, idari ve adli bürolar, amir ve amir yardımcısı odası yer alıyor. Altındağ Belediyesi tarafından son rötuşların yapıldığı hizmet binasının dışında kurşun geçirmez bir güvenlik kulübesi de var. Polis karakolu, çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık