Altındağ Belediyesinden 403 Kilometre Yeni Yol

Altındağda kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yol açma çalışmalarını da sürdürüyor.

Altındağ Belediyesinden 403 Kilometre Yeni Yol
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 17:09
Altındağda kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yol açma çalışmalarını da sürdürüyor.
Altındağda kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yol açma çalışmalarını da sürdürüyor. Bu zamana kadar 403 kilometre yeni yol açımı gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, iki arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddeleri de genişletiyor.
Altındağda, yaklaşık Ankara-İstanbul arası kadar yeni yol açtıklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu yollara atılan asfaltın ise bir yılda 100 bin tonu bulduğunu söyledi ve Altındağlı vatandaşlara, çalışmalara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Göreve geldiği ilk günden itibaren yıkım ve yol açma çalışmalarını çok önemsediğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İmar planları biten yerlerde hızla yollar açtık, açmaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar Altındağda 403 kilometre yeni yol açarak, Altındağda yapılaşmanın önündeki engellerden birini de kaldırmış olduk dedi.

“Yeni yollar ve sokaklarımızı yaya öncelikli olarak planlıyoruz”
Başkan Tiryaki, yapılan çalışmalar hakkında şunları kaydetti:
“Türkiyenin en hızlı kentsel dönüşümünün gerçekleştiği Altındağda yol açma çalışmalarını da hızla devam ediyoruz. Gecekondulardan arınan ve modern yapılara kavuşan mahallelerimizde yol genişletme çalışmaları ile birlikte asfalt çalışmaları da koordinasyonlu bir şekilde ilerliyor. Yeni yollar ve sokaklarımızı yaya öncelikli olarak planlıyoruz. Yeni yolları baştan sona asfaltlamakla beraber, sokaklarımızda planlı bir çalışma ve ihbarlara göre anında müdahale ederek sorunsuz bir sezon geçirme gayretindeyiz. Sezon sonuna kadar asfaltlama çalışmalarımız devam edecek ve Altındağda kış iyice başlayana kadar bütün sokaklarımızı modern hale getirmeye devam edeceğiz.”
2018 yılı asfalt serim, bakım ve onarım ile kaldırım ve tretuvar yapım çalışmalarına oldukça hızlı bir biçimde devam ettiklerini ifade eden Tiryaki, “Çalışmalarımız belli bir program dahilinde ve oldukça hızlı ilerliyor. Son aylarda asfalt çalışmalarına büyük yoğunluk verdik. Köy yolları da dahil olmak üzere, Altındağın tüm mahallelerinde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere ve ihtiyaçlara öncelikli olarak yer veriyoruz. Vatandaşlarımızla işbirliğimiz bizim için çok önemli” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık