Alpay Özalanın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski milli futbolcu ve AK Partiden milletvekili seçilen Alpay Özalanın babası Mustafa Özalan (73), Başbakan Binali Yıldırımın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Alpay Özalanın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 14:11
Eski milli futbolcu ve AK Partiden milletvekili seçilen Alpay Özalanın babası Mustafa Özalan (73), Başbakan Binali Yıldırımın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde aday gösterildiği İzmir ikinci bölge ikinci sıradan Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeye hak kazanan eski milli futbolcu Alpay Özalanın babası Mustafa Özalan bir süre akciğer kanseri ile mücadele etmiş daha sonra da kalp yetmezliği nedeniyle dün evinde hayatını kaybetmişti. İzmirde seçmene ve teşkilata teşekkür turu atarken babasının acı haberini alan Özalan, apar topar İstanbula döndü.

Başbakan Yıldırım yalnız bırakmadı
Defin işlemleri nedeniyle İstanbuldaki Karacaahmet Mezarlığından cenazeyi alarak İzmire getiren Alpay Özalanın babası için cenaze töreni düzenlendi. Karşıyaka ilçesindeki Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camiinde düzenlenen cenaze törenine, Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir milletvekilleri, Alpay Özalanın annesi Esma Özalan, kardeşi Işıl Özalan Sarıoğlu, eşi Cansel Özalan ve halaları Münevver ve Müberra Özalan, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, teknik direktör Yılmaz Vural ve Özalan ailesinin yakınları ile spor camiası katıldı.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan, Bahçeli ile görüşecek
Cenaze töreni öncesi konuşan Başbakan Yıldırım, Malum, İzmir milletvekilimiz Alpay Özalanın babası Mustafa Özalan, rahmete kavuştu. Ailesine başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Bugün cenaze töreninde bulunmak için geldim. Buradan da Ankaraya gideceğim. Cumhurbaşkanımız, Devlet Bahçeli ile görüşecek. Görüşmede ben de bulunacağım. Önümüzdeki süreci değerlendireceğiz dedi.
Mustafa Özalanın cenazesini Başbakan Yıldırım ve Alpay Özalan birlikte taşıdı. Cenaze öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Örnekköy Mezarlığında toprağa verilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık