Almanya Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Özbekistana Geldi

Almanyanın Dişişlerinden Sorumlu Devlet Bakani Niels Annen resmi temaslar için bugün Özbekistana geldi.

Almanya Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Özbekistana Geldi
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 16:44
Almanyanın Dişişlerinden Sorumlu Devlet Bakani Niels Annen resmi temaslar için bugün Özbekistana geldi.
Ziyaret programı kapsamında Almanyanın Dişişlerinden Sorumlu Devlet Bakani Niels Annen, Taşkentte Özbekistan Dışişleri Bakanı Abdulaziz Kamilov ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede siyasi, ticari, yatırım, sosyal, kültürel ve diğer alanlardaki Özbekistan-Almanya ikili işbirliği potansiyeli ele alındı. 2019 yılında gerçekleştirilmesi planlanan iki ülke devlet liderlerinin karşılıklı ziyareti ayrıca masaya yatırıldı. Bu ziyaretlerin Özbekistan-Almanya ilişkilerinde yeni sayfa açacağı vurgulandı.
19 Eylül 2018de Taşkentte düzenlenen “Özbekistanın bölgesel inisiyatifleri ve Orta Asyada güvenlik ve gelişimin sağlanmasında Almanyanın rolü” temalı uluslararası konferansta Almanya Dışişleri Bakanı başkanlığındaki geniş Alman heyetinin katılımının, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişiminin her iki ülke için de büyük önem taşıdığını kanıtladığı belirtildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık