Alman Öğrenciler Bursada

Kardeş okul programı çerçevesinde Bursaya gelen Alman öğrenciler Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Alman Öğrenciler Bursada
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 16:06
Kardeş okul programı çerçevesinde Bursaya gelen Alman öğrenciler Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ile kardeş okul programı kapsamında Bursayı ziyarete gelen Almanyanın Ravensburg şehri Albert Einstein Lisesi öğrencileri, proje sorumluları Reinhard Koch, Pamela Feil ve bir grup öğrenci, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Yıldızı ziyaret etti. Bursanın tarihî turistik ve kültürel yerlerini gezen öğrenciler Bursaya hayran kaldıklarını belirtti. Ziyarette konuşan Başkanvekili Yıldız, Bursanın farklı kültürleri içinde barındırdığını söyledi. Bursanın, tarihi, kültürel mirasının yanı sıra sanayi ve tarım şehri olduğuna dikkat çeken Ahmet Yıldız, “Türkiye, genç nüfusa sahip bir ülke. Ülkeler gelecekte daha refah yaşamak istiyorsa gençlerine sahip çıkmalı. Biz Türkiye olarak gençlerimiz için yatırımlar yapıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi kazanmak ve onları doğru şekilde yönlendirmek adına yatırımlar yapıyoruz. Onlara vizyon katmak istiyoruz. Gençlerimizin farklı kültürleri tanımaları için bu tür projelere ihtiyaçları var. Eminim bu etkinlikler hem sizin için hem de bizim gençlerimiz için katma değer sağlayacaktır” diye konuştu.
Proje sorumlusu Reinhard Koch ve Pamela Feil ise, Bursada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Bursanın tarihi ve turizm açısından güzel bir şehir olduğunu belirtti.
Alman öğrencilerle bir süre sohbet eden ve tecrübelerini paylaşan Başkanvekili Ahmet Yıldız, Ravensburg Albert Einstein Lisesi okulu adına proje sorumlusu Reinhard Kocha Çini Yeşil Türbe maketi hediye ederken, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. Reinhard Koch da Yıldıza Almanya çikolatalarından oluşan bir paket takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık