Alman Milli Takımını Bırakan Özile Hemşehrilerinden Destek

Mesut Özilinb Almanya milli takımından istifa etmesinden dolayı Devrekliler hemşerilerine sahip çıktılar.

Alman Milli Takımını Bırakan Özile Hemşehrilerinden Destek
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 17:42
Mesut Özilinb Almanya milli takımından istifa etmesinden dolayı Devrekliler hemşerilerine sahip çıktılar.
Dünyaca ünlü Alman asıllı Türk Futbolcu Mesut Özil ve arkadaşının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte fotoğraf çektirmesinin ardından Alman medyası ve Alman milli takımında huzursuzluk yaşamasının ardından Alman milli takımından istifa eden Mesut Özile Devrekli hemşehrileri, sahip çıktılar. Real Madridde futbol oynadığı sırada memleketi Devrekin Hışıroğlu köyüne ziyarete gelen Özil için ilçedeki bir caddeye de “Mesut Özil” adı verilmişti.

Tabelayı kaldırıp yenisini koyacaklar
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Günümüzün ana konusu hemşehrimiz Mesut Özil. Devrek ilçemizin Hışıroğlu köyünden olan Mesut Özil gururumuzdur. İngilterede cumhurbaşkanımızın Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun ile birlikte çektirdikleri fotoğraf sonrası Türk asıllı futbolcularımız hem İngiliz hem de Alman medyası tarafından linç edilmiştir. Mesut kardeşimize karşı saygısızca söylemlerde bulunulmuştur. Almanya milli takımının dünya kupasında elde ettiği başarısızlığın acısını mesuttan çıkarmaya çalıştılar. Mesut Özil alman vatandaşı olmasına rağmen Türktür. Hemşehrimiz Mesut Özile sahip çıkma konusunda aklıselim sahibi kişilerle fikir alışverişinde bulunduk. Mesutumuza zarar gelmesin diye bekledik. 17-18-19 Ağustosta Devrek Baston ve Kültür Festivalimiz var. Bu festivalimizde alt ana tema olarak ırkçılık ve ayrımcılığa karşı Mesut Özile sahip çıkacaktır. Menajeri ile de bu konuyu paylaşmıştık. Kendisi ile gurur duyduğumuz Mesut Özilin açıklamaları bizleri rahatlattı. Devrekte spor tesislerinin bulunduğu bölgede bir caddeye ismini vermiştik. Bu caddede aynı zamanda Mesut Özilin büyük destekleri ile bir spor tesisi yapıyoruz. Cadde girişinde ki tabelada alman milli takım formalı fotoğrafı vardı. Şimdi o fotoğrafı cumhurbaşkanımızla çekilen fotoğrafı ile değiştiriyoruz. Irkçılığa, din ayrımcılığına şiddetle karşıyız yapanları da kınıyoruz. Mesutum yalnız değilsin Devrek, Türkiye ve hatta dünya seninle” diye konuştu.
Devrekli vatandaşlar ise Almanya milli takımının başarısızlığıı Özile yıkmaya çalıştılar. Burada ayrımcılık söz konusu, Devrekliler olarak Mesuta sonsuza kadar sahip çıkacağız” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık