Alman Gazeteciler Bodrumu Tanıtacak

Almanyanın 3. büyük tur operatörü FTI Group ve Bodrum Tanıtma Vakfının işbirliğiyle Bodrum tanıtım çalışmaları devam ediyor.

Alman Gazeteciler Bodrumu Tanıtacak
  • 14 Eylül 2018, Cuma 17:56
Almanyanın 3. büyük tur operatörü FTI Group ve Bodrum Tanıtma Vakfının işbirliğiyle Bodrum tanıtım çalışmaları devam ediyor.

FTI Group ve Bodrum Tanıtma Vakfı tarafından devam eden tanıtım çalışmaları kapsamında Bodruma davet edilen ve D+SENSES Otelde konaklayan Alman gazetecileri, 5 gün süre ile Bodrumda bölge gezisi yaparak çeşitli etkinliklere katıldı.

Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri, FTI Basın Direktörü Angela Winter, Tanja Haas, FTI PR Direktörü ve Meetingpoint Turkey Ege Quality Şef Rehberi Levent Sevinç önderliğinde düzenlenen geziye katılan gazeteciler, Bodrum hakkında detaylı bilgiler alarak Bodrumun güzelliklerini keşfetme şansını yakaladılar.

Gabriela Bernd (Berliner Lokalnachrichten), Julia Cherkasky (Russki Voyage), Barbara Forster (Passauer Neue Presse), Nadine Klikar (Main-Post), Sabrina Rödder (Rhein Zeitung) ve Ilona Stienen (Dachauer Rundschau)dan oluşan Alman Gazeteciler, Bodrumun tarihi ve kültürel alanlarını görüp günlük yapılan turlara katılarak bölgeyi en iyi şekilde anlatabilecek türde izlenimler edindi.

Bodrum Marinada yer alan Gemibaşı Restaurantta Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Kaya ile yemekte buluşan gazeteciler, gece boyunca keyifli sohbetler eşliğinde Bodrum hakkındaki değerlendirmelerini paylaştı. İklimi, doğal güzellikleri ve özgür yaşam stili ile Bodruma hayran kaldıklarını ifade eden gazetecilere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, Bodrum ile ilgili bilgiler aktardı.

Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, özellikle Avrupa ülkelerinde Bodrumu tanıtmak üzere yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Almanya bizim için en önemli ülkelerden biri. Daha çok Alman turisti Bodrum sokaklarında görebilmeyi umut ederek çalışmalarımızı gerek tur operatörleriyle gerek ise hava yolu şirketleriyle ve gönüllü turizm elçilerimizle birlik beraberlik içinde sürdürüyoruz. Koşullar her ne olursa olsun bu çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çalışmalarımız sayesinde Almanyadan Bodruma gelen turist sayısında ciddi artışlar yakaladık. Bu organizasyonların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Almanyadaki çalışmalarda işbirliği yaparak daha çok Alman turistin Bodruma getirilmesinde büyük katkı sunan FTI Groupa da ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

Çalışmalar kapsamında FTI Group ayrıca Bodrumun çeşitli yerlerinden canlı yayınlar yaparak tanıtımı başta Almanya olmak üzere civarındaki ülkelere de taşıyor. Şu an Bodrum bölgesinde aynı şekilde yine FTI Groupun organizasyonu ile Fransız ve Avusturya TV ekipleri bölge tanıtımı için çekimlerini sürdürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık