Aliağa Deniz Odası Şube Başkanı Adem Şimşek Oldu

Aliağada IMEAK Deniz Ticaret Odası kuruluşunu tamamlarken, yapılan seçimlerde başkan Adem Şimşek, meclis başkanı ise İsmail Önal oldu.

Aliağa Deniz Odası Şube Başkanı Adem Şimşek Oldu
  • 07 Eylül 2018, Cuma 17:50
Aliağada IMEAK Deniz Ticaret Odası kuruluşunu tamamlarken, yapılan seçimlerde başkan Adem Şimşek, meclis başkanı ise İsmail Önal oldu.
IMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Merkezinden şube açma konusunda olumlu yanıt alan Aliağadaki denizcilik firmaları, geçtiğimiz günlerde 150 yakın kayıtlı üyesiyle seçime gitti. Kurucu başkan Adem Şimşekin başkanlığında oda üyeleri ilk yönetim kurulu toplantısını Aliağa Deniz Ticaret Odası şube binasında yaptı. Aliağa İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin de katıldığı toplantıda, odadaki görev dağılımı seçimle belirlendi. 12 üyenin katıldığı toplantıda, Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanlığına Adem Şimşek, Meclis Başkanlığına İsmail Önal, Meclis Başkan Yardımcılığına da Tarkan Avcı seçildi. Yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde mazbatayı almasının ardından Aliağa İMEAK Deniz Ticaret Odasının resmen faaliyetlerine başlayacağı ifade edildi.

Adem Şimşek: Aliağa gün geçtikçe büyüyen bir liman kenti
Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, IMEAK Deniz Ticaret Odası Şubesi, Aliağamıza hayırlı olsun. Aliağa Deniz Ticaret Odası olarak yönetim kurulunu ve meclisimizi seçmiş bulunmaktayız. Ben buradaki bütün arkadaşlarımıza Aliağa adına teşekkür ediyorum. İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kırana özellikle çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı. Biz, Aliağa denizcileri olarak bu odayı kurmak için 3,5 yıl önce çalışmalara başladık. Artık bir kent limanı olan Aliağamıza Deniz Ticaret Odası Şubesi kurulması gerektiğini hissettik. Bugün de bunu kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah nasip ederse bundan sonra sorunlarımızı burada kendimiz çözeceğiz. Aliağaya faydalı olmaya çalışacağız. Aliağa gün geçtikçe büyüyen bir liman kenti. Burada yapılacak çok iş var. Sektörde gördüğümüz bazı eksiklikler var. Zamanla bun sıkıntıları arkadaşlarımız, dostlarımız ve sivil toplum örgütleri ile görüşerek çözeceğiz. Aliağa Ticaret Odasının farkındalığını oluşturacağız. Odamızın 145 üyesi var. Ayvalık, Foça, Bergama, Dikili ve Menemen olmak üzere burada Aliağa Deniz Ticaret Odası Şubesinin bölgesel olarak faaliyetlerini sürdüreceğiz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık