Albay Terzioğlundan Başkan Asyaya İade-İ Ziyaret

Muş Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu, Belediye Başkanı Feyat Asyayı ziyaret etti

Albay Terzioğlundan Başkan Asyaya İade-İ Ziyaret
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 12:05
Muş Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu, Belediye Başkanı Feyat Asyayı ziyaret etti
Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlunu makamında ağırladı. Türk Silahlı Kuvvetlerindeki son atamalarla İl Garnizon Komutanlığına atanan Albay Terzioğlu, Başkan Asyaya iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Feyat Asya, Muşun genel durumu ve belediyenin faaliyetleri ile ilgili Albay Terzioğlu bilgilendirdi. Muş Belediyesi olarak ilin kalkınması ve gelişmesi için sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Asya, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını söyledi. Muştaki tüm kamu kurumlarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Asya, hizmet yolunda herhangi bir engelin olmaması gerektiğine inandıklarını belirtti.
Garnizon Komutanı Albay Terzioğlu da misafirperverliğinden dolayı Başkan Asyaya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret anısına Albay Terzioğluna bir fincan takımı hediye eden Başkan Asya, misafirini uğurlarken tarihi hizmet binası girişinde sergilenen Lale Vadisi Parkı, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Göletli Park projelerinin maketi üzerinden bilgi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık