Alaşehir Parkları Artık Daha Güvenli

Manisanın Alaşehir ilçesinde parkların daha güvenli ve çocukların korunması amacıyla Alaşehir Belediyesi tarafından parklara güvenlik kameraları takıldı.

Alaşehir Parkları Artık Daha Güvenli
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 10:42
Manisanın Alaşehir ilçesinde parkların daha güvenli ve çocukların korunması amacıyla Alaşehir Belediyesi tarafından parklara güvenlik kameraları takıldı.
Manisanın Alaşehir ilçesinde çocukların istismarlara ve uyuşturucu madde satıcılarına karşı korunması amacıyla parklar kameralarla donatıldı. Alaşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla artık parklar hem aileler için hem de çocuklar için daha güvenli hale getirildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Özellikle son yıllarda çocuk istismarlarından dolayı parklarda kullanılan uyuşturuculardan dolayı ve çocuklarımızın burada parkta oynarken, burada onlara bulaşabilecek her hangi bir hastalığa karşı, korumak amaçlı gerek parkların bakımlarına, gerekse çocuk istimrarlarına karşı kamera sistemimizi kurduk. Şu anda büyük parklarımıza başlayarak, yavaş yavaş bütün parklarımıza kamera sistemini kuracağız. Kurduğumuz kamera sistemini de Alaşehir Belediye binamızda odanın birisini tamamen kamera sistemine çevirdik, bütün parkları oradan 24 saat izliyoruz dedi.
Sistemi bizzat cep telefonundan denetlediğini ve parkları kontrol ettiğini söyleyen Başkan Uçak, Sistemi cep telefonuma da yükledim. Şu anda bulunduğumuz parkı cep telefonumdan izleyebiliyoruz. Zaman zaman cep telefonumdan ben de kontrol ediyorum. Bizler bütün parklarımıza koymuş olduğumuz kamera sistemini kendi cep telefonuma da indirdim bütün parkları ara ara kendim de izliyorum. Çocuklarımız emin ellerde. Alaşehir Belediyesi olarak 19 parktaki güvenlik kameralarını belediye binamıza kurduğumuz kamera takip büromuzdan güvenlikçi arkadaşımız 7-24 izliyor. Özellikle çocuk istismarına karşı ve uyuşturucu, maddeler gelip de o parklarda kullanıp oradaki insanları rahatsız edenlere karşı almış olduğumuz bu kameralı önlem diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık