Alaşehir Belediyesi Bakımsız Cadde Ve Sokak Bırakmıyor

Alaşehir Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesine başlatılan kilit parke döşemesi tamamlandı.

Alaşehir Belediyesi Bakımsız Cadde Ve Sokak Bırakmıyor
  • 31 Temmuz 2018, Salı 10:29
Alaşehir Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesine başlatılan kilit parke döşemesi tamamlandı.
Alaşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele gerçekleştirdiği hizmet seferberliği kapsamında ilçe merkezi ve mahallelere hizmet yağmuruna devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve ekibi, geçtiğimiz günlerde MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demirin katılımlarıyla, Ilıca Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplamalarını yerinde inceleyerek, Tepeköy Mahallesine yeterli miktarda kilit parke taşını mahalleye ulaştırdı. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan ekip vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
İncelemelerin ardından konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz hız devam edecek ifadelerini kullandı.
Hizmetin siyaseti olmayacağını söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesinin işbirliği ile ilçede hizmetlere devam edeceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi el ele vererek hizmetleri ilçenin tamamına yayma noktasında son hızla çalışıyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçe merkezlerimizde ne varsa mahallelerimizde o olacak sözüyle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık