Alanya Belediyesi,küçük Ve Büyükhasbahçe Mahallelerinin Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Kuzey Mahallelerinde yıllardır açılamayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Alanya Belediyesi,küçük Ve Büyükhasbahçe Mahallelerinin Asfalt Çalışmalarını Tamamladı
  • 31 Temmuz 2018, Salı 16:28
Kuzey Mahallelerinde yıllardır açılamayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Adem Murat Yücel; “Dönemimizde hizmete açtığımız Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Çevre Yoluna bağlantısını sağlayacak yolumuzda sıcak asfalt çalışmasına başladık. Çevre Yoluna alternatif olacak bu yolla bölge trafiğini rahatlatacağız.” dedi.
Alanya Belediyesinin 2018 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerinde ara caddeleri birer birer sıcak asfaltla kaplayan Alanya Belediyesi, son olarak Büyükhasbahçe Cami Önü ile birlikte bölgeye 1,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasını da başlattı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Çevre yoluna alternatif
Yücelin hizmete açtığı yolda altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla sıcak asfalt çalışmalarına hız verildi.Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde, çevre yoluna bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülemeyen yol sorunu çözülmüş olacak.
Alanya Belediyesi, şehrin her noktasında aralıksız olarak sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarını Büyükhasbahçe ve Küçükhasbahçe Mahallelerinde yoğunlaştırdı.Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yürütülen hummalı çalışmanın gelecek hafta tamamlanacağı açıklandı.
Büyükhasbahçe ve Küçükhasbahçe Mahallelerinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları, bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Sağlıklı yatırım oldu
Başkan Adem Murat Yücel, DSİ, TEDAŞ ve ASATın çalışmalarından dolayı asfalt çalışmalarında gecikme yaşansa da en sağlıklı yatırımın yapıldığını vurguladı.
Başkan Yücel; “Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerimizde yıllardan beri imar probleminden dolayı bazı temel altyapı ve yollarla ilgili çalışmalarda sıkıntılar vardı. Bölgesel olarak 2014 yılından sonra imar problemini çözmemizin ardından DSİnin 1200lük içme suyu çalışmaları, TEDAŞın ve ASATınaltyapı çalışmalarından dolayı biraz geç kalınan bir yatırım oldu. Fakat iyi ve sağlıklı bir yatırım oldu.” dedi.
“Hayırlı olsun
Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını söyleyen Başkan Yücel; “Bütün altyapıların tamamlanmasının ardından en sonunda sıcak asfalt çalışmalarımızı başlattık. Bu yolumuz, Küçükhasbahçeden çıkarak Büyükhasbahçe ve Mamadı bölgesine kadar uzanan çevre yoluna paralel bir yol. Bu yol tam anlamıyla kullanıma açıldıktan sonra bu bölgenin trafiğini ne kadar rahatlatacağını hep birlikte göreceğiz. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı geciken asfalt çalışmamız için bölge halkından da özür diliyor, şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık