Alanya Belediyesi Ve Gönüllüler Damlataş Plajını Temizledi

Alanya Belediyesi, ‘15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Damlataş Plajında etkinlik düzenledi.

Alanya Belediyesi Ve Gönüllüler Damlataş Plajını Temizledi
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 13:14
Alanya Belediyesi, ‘15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Damlataş Plajında etkinlik düzenledi.
Alanya Belediyesi, ‘15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte mavi bayraklı Damlataş Plajında gönüllülerle birlikte çevre temizliği yaptı. Etkinliğe gönüllüler, Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir ve Çevre Sağlık Müdürü Sevda Erdoğmuş katıldı. 15 Eylül Dünya Temizlik Gününde gönüllülerin katılımıyla Damlataş Plajında temizlik yaptıklarını belirten Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, ‘Bugün amacımız bir farkındalık oluşturmak . Atalarımızın emaneti bu cennet vatanı kendi ellerimizle kirletilmesini önlemek amacıyla yapılan bu tür etkinlikleri Alanya Belediyesi olarak destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan gönüllülerimize teşekkür ederim dedi.
Çevre temizliğinde her atığın sınıflarına göre toplandığına dikkat çeken Demir, daha temiz bir Alanya için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık