Akyazı Belediyesi Sağlık İşleri Yoğun Tempo Çalışıyor

Akyazı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ilaçlama yapmaya devam ediyor.

Akyazı Belediyesi Sağlık İşleri Yoğun Tempo Çalışıyor
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 16:31
Akyazı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ilaçlama yapmaya devam ediyor.
Akyazı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yaz aylarında mesai kavramı olmadan yoğun tempo çalışmalarına devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğünce yapılan program dahilinde her gün düzenli olarak tüm mahalleler sivrisinek ilaçlaması yapılıyor. Ayrıca Ekipler 20 günden bir tekrarlanan Larva ilaçlaması ile açık ve kapalı kanallar, gübrelikler ve larvaların üreyebileceği muhtemel bölgeler düzenli olarak Akyazının tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları sürüyor. Akyazı Belediyesi Sağlık İşlerine gelen istek, talep ve şikayetlere göre gün içerisinde anında hizmet veriliyor. Vatandaşların tırtıl, haşerat, akrep gibi benzeri şikayetler ile Akyazı Belediyesi çözüm hattını arayan vatandaşlara gün içerisinde dönüş yapılarak gerekli bölgelere, evlere ve bahçelerine ilaçlama çalışması yapılıyor.
Vatandaşlarımızın bu hizmetten yararlanması için Akyazı Belediyesi Çözüm masası hattı 444 90 54ü arayarak bildirmeleri yeterli olacağı bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık