Aktepe: Yıllarda Problem Kalmayacak”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Yıl sonuna kadar şehrimizin büyük bölümünde yol anlamında bir problem kalmayacak” dedi.

Aktepe: Yıllarda Problem Kalmayacak”
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 13:13
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Yıl sonuna kadar şehrimizin büyük bölümünde yol anlamında bir problem kalmayacak” dedi.
Evkaf Mahallesinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Aktepe, “Burada kaldırımlar ile birlikte toplam 3 bin 500 metrekare parke çalışmamız olacak. Bu kapsamda 2 bin 500 metrekare parke yol çalışması tamamlandı geriye bin metrekarelik yolumuz kaldı. İnşallah hava şartları müsaade ederse hafta sonuna kadar burayı bitirmiş olacağız” diye konuştu.

“Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor”
Diğer mahallelerde de benzer çalışmaların devam ettiğini belirten Aktepe, “Verimli bir yaz sezonu geçirdik. Yoğun yağışlar başlayana kadar kaldırım, yol, parke, asfalt, sathi kaplama, beton yol çalışmalarımız devam edecek. İnşallah yıl sonuna kadar şehrimizin büyük bölümünde yol anlamında bir sorun kalmayacak. Vatandaşlarımıza da güle güle kullanmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

200 fidan dikimi yapıldı
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri Evkaf Mahallesi Kredi Yurtlar Kurumu yanındaki yeşil alana 200 adet fidan dikimi gerçekleştirdi. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, yeşil Fatsanın adına yakışır yeşillendirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “İlçemiz yeşilliklerle çevrili bir coğrafyada bulunuyor. Bu anlamda şehrimizde müsait alanlarda yeşillendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Özellikle semt parklarında yeşillendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda Palaz Sokak, Saka Sokak ve Mandıra Caddesi Ladin ve Çam Ormanından sonra Evkaf Mahallesi Kredi Yurtlar Kurumu yanındaki yeşil alana da fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız bu fidanları korumaları neticede bu fidanlar büyüdüğünde yine onlar istifade edecekler” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık