Aksekili Hayırseverden Köyüne Dev Türk Bayrağı

Antalyanın Akseki ilçesi Alaçeşme Mahallesine hayırsever işadamı Mehmet Uslu tarafından dev Türk Bayrağı çekildi.

Aksekili Hayırseverden Köyüne Dev Türk Bayrağı
  • 16 Ekim 2018, Salı 9:55
Antalyanın Akseki ilçesi Alaçeşme Mahallesine hayırsever işadamı Mehmet Uslu tarafından dev Türk Bayrağı çekildi.
Aksekinin Alaçeşme Mahallesinde doğup, küçük yaşta İstanbula giderek ticarete atılan 80 yaşındaki Mehmet Uslu, köyüne 36 metre boyunda dev Türk Bayrağı direği diktirdi. Direğe ise 54 metrekare büyüklüğünde dev Türk Bayrağı asıldı.
Alaçeşme Mahallesi muhtarı Mustafa Pınarbaşı, “Mehmet amcamız küçük yaşta İstanbula gitse de köyünü hiç bir unutmamıştır. Köyümüze bugüne kadar bir çok hizmetlerde bulunmuştur. En son ise köyümüze dev Türk Bayrağı dikmiştir. Bölgemizde bu kadar büyüklükte Türk Bayrağı direği yoktur. Bayrak Akseki-Manavgat karayolunda yol üzerinde devasal şekilde kendini gösteriyor. Türk Milletinin onuru olan bayrağımız semalarda dalgalanıyor dedi.
Abdullah Yılmaz da hayırsever işadamının Alaçeşme Mahallesine bir çok hayır işleri yaptığını söyledi. Yılmaz, Mehmet amca köyümüzün adeta bir babası gibidir. Köyümüze her türlü yardımı yapmakta. En son ise Dev Türk Bayrağı direğini dikerek şanlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmıştır. Çevreden sen nerelisin diye soranlara ben bayraklı köydenim diyorum. Akseki bölgesinde böyle devasal Türk Bayrağı direği yoktur diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık